Talent show u kafiću Kak se šika

Talent show u kafiću Kak se šika

talent-show-kak-se-sika-4

U srijedu navečer u popularnoj zagrebačkoj kavani „Kak se šika“ u Ilici održana je prva večer talent showa koja je ponudila sve što se od nje očekivalo – dobru zabavu, ugodnu atmosferu i pregršt talentiranih umjetnika.

Žiriju, u kojem u sjedili glazbeni producent Orjen Riđanović, akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti i sportski novinar portala Vecernji.hr Hrvoje Delač, u prvoj večeri predstavilo se deset natjecatelja, koji su svojim raznovrsnim vještinama oduševili mnogobrojnu publiku.

Program je vodio dečko iz kvarta, poznati voditelj Vinko Štefanac, koji je u „Kak se šika“ stigao izravno s Trga bana Josipa Jelačića gdje je vodio program na Adventu. Svojim humorom, zagrebačkom ‘spikom’ i iskustvom cijeloj je priči dao dimenziju više.

talent-show-kak-se-sika-2

Kak se šika talent show

Premijera „Kak se šika“ talent showa ponudila je raznovrsnost, a zvijezda večeri bio je Miljenko Pinterić, 92-godišnji zabavljač i najstariji steper na svijetu. Svojom pojavom, bečkim manirama i sjajnim nastupom publiku je digao na noge i dobio zaslužene ovacije. U glazbenim nastupima publici i žiriju predstavili su se pjevačica Iva Lucić, koju je pratio gitarist Marko Gorša, i Manuela Baftijaj, dok su na klaviru zasvirali Lea Mišura i Gabrijel Ivić.

Nije nedostajalo ni smijeha, a za to su se najviše pobrinuli imitator Luka Starman i poznati vic majstor Željko Novosel. Tena Kranjčić pozornost je privukla čitanjem vlastite poezije, a Ljiljana Aleksić-Ćuk oborila je s nogu recitiranjem. Odlični trikovi i duhovit nastup mađioničara Aryena publiku su ostavili u čudu.

talent-show-kak-se-sika-1

Druga večer održat će se sljedeći tjedan

Druga večer održat će se 13. prosinca, gdje će u ulozi voditeljice biti Maja Bajamić. U drugoj večeri, osim zanimljivih natjecatelja, nastupit će i specijalni gosti iz Oridano Gypsy Jazz Banda. Treća večer bit će 20. prosinca, a kada ona završi izabrat će se najbolji iz prva tri kruga te će oni u 2018. godini nastaviti natjecanje u polufinalu te kasnije i finalu. Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i izdavačka kuća Hitchtone Music & Promotion, najboljima će dodijeliti vrijedne nagrade.

talent-show-kak-se-sika-3

Učitati još
Zatvori