Blachere Illumination i Gospodari Svjetla otvorili su novi showroom sa svjetlosnim dekoracijama na 2400 kvadrata
Blachere Illumination i Gospodari Svjetla otvorili su novi showroom sa svjetlosnim dekoracijama na 2400 kvadrata

Blachere Illumination i Gospodari Svjetla otvorili su novi showroom sa svjetlosnim dekoracijama na 2400 kvadrata

Jeste li se zapitali tko stoji iza svjetlosnih dekoracija koje osvjetljavaju Pariz, Veneciju, New York, London, Rim, Cannes, Toronto, Marseille, Helsinki, Dubai, Brussels, Courchevel, Shanghai i još mnogih luksuznih lokacija svijeta te turističkih atrakcija poput Eiffelovog tornja, Trga svetog Marka u Veneciji, Pete avenije u New Yorku.., ali i hrvatskih bisera poput Opatije, Zagreba, Samobora i mnogih gradova i općina u regiji?

To je tim Blachere Illumination, tvrtke iza koje stoji 50 godina kreacije svjetlosnih dekoracija u preko 80 zemalja svijeta s preko 500 zaposlenika.

Blachere Illumination čaroliju stvara već godinama

Brazil, Kanada, SAD, Švicarska samo su neke od 27 tržišta na kojima posluju. Jedna od tih zemalja je i Hrvatska čije turističke destinacije tvrtka Gospodari svjetla – Blachere Illumination već godinama čini još čarobnijima.

Motovun, Crikvenica, Zagreb, Svete Nedelja, Rijeka, Slavonski brod, Opatija, Maribor samo su neki od gradova čije su trgovi i ulice krasile svjetlosne dekoracije Blachere Illumination – Gospodara svjetla. Osim gradova i hotela i shopping centara svoju čaroliju donijeli su i poslovnim objektima u regiji ostvarivanjem brojnih partnerstava sa Slovenijom, Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

Rasvjeta od recikliranog materijala

Na svečanosti otvorenja nove poslovne zgrade i impresivnog Showrooma u okolici Samobora, Medsavama, tim Gospodara svjetla okupio je suradnike iz Europe i regije, a preko 300 uzvanika imalo je priliku čuti o povijesti tvrtke koju je predstavio Johan Hugues, direktor Blachere Illumination. Impresivna povijest i reference koje vas ostavljaju bez daha uvele su uzvanike u priču o implementaciji ekološki održivih dekoracija. Hugues je istaknuo da se velik dio resursa ulaže u ekološki održive dekoracije te da je fokus na proizvodnji rasvjete i dekoracija od recikliranih materijala poput recikliranog aluminija, recikliranih PET boca i šećerne trske čime izravno utječe na smanjenje ugljičnog otiska.

Blachere Illumination showroom će biti otvoren za posjetitelje

Blachere Illumination uveo je LED rasvjetu kao standard u proizvodnji svjetlosnih dekoracija. U proizvodnom procesu primjenjuje Bioprint za izradu dekoracija od šećerne trske, te Recyprint, tj. 3D print za proizvodnju dekoracija od iskorištenih plastičnih boca.

Jedan od najljepših i najvećih autorskih showroomova u regiji i šire, pružio je uzvanicima uvid u cijeli proces kreacije, dizajniranja i proizvodnje svjetlosnih dekoracija. Showroom koji će biti otvoren za posjetitelje tijekom cijele godine.

Ovaj događaj podržala je i gradonačelnica Samobora Petra Škrobot koja je istaknula zadovoljstvo otvaranjem novih radnih mjesta ovim projektom na čelu kojeg su Ana i Željko Fresl, a oduševljenje nisu krili mnogi poslovni partneri koji su pristigli iz Francuske, Nizozemske, Belgije, Slovačke, Srbije, Slovenije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Od male obiteljske tvrtke do regionalnog lidera

Prilikom obračanja Ana i Željko Fresl istaknuli su:

“Počeli smo takoreći u garaži, u malom pogonu. Kako smo rasli i kako nas je bilo sve više tako smo i prelazili u nove poslovne objekte, ali puno skromnije od ovog, 2 400 kvadrata iznosi veličina ove poslovne zgrade koju danas otvaramo, a rastemo takvim tempom da nam je i ona već premalena. Drago nam je da se broj zaposlenih povećava te možemo  reći kako smo ponosni da naša vizija od 1999. kada smo počeli već i nadmašena.

Rezultat naših projekata su tisuće nasmiješenih lica i uspomena zadovoljnih posjetitelja. A možemo se složiti svi zajedno da je upravo taj osmijeh najveća nagrada.”

Blachere Illumination

Tvrtka koja stoji iza najpoznatijih svjetlosnih dekoracija regije  i posluje već 25 godina, od male obiteljske firme iz 1999. godine postala je regionalni lider u industriji rasvjetnih dekoracija. Zbog posvećenosti kvaliteti i inovacijama 2020. godine pridružili su se francuskoj grupaciji Blachere Illumination, koja posluje već pola stoljeća, kao njihova 26. podružnica u svijetu.

Više informacija možete saznati na stranici: https://gospodarisvjetla.hr/

Blachere Illumination_svjetlosne dekoracije
Blachere Illumination_ Gospodari svjetla

Foto: PR

Učitati još
Zatvori