Sve što Kuhaona donosi u svibnju

Sve što Kuhaona donosi u svibnju

kuhaona-travanj-naslovna

Slatki okusi svibanjski u Kuhaoni ovog će se puta započeti talijanskim klasikom tiramisuom, isprobat će se dobitna kombinacija jagoda i čokolade, a sve će završiti okusima južnoameričkog dulce de leche. Slatki niz presjeći će se slasnim španjolskim tapasima, a i osvježenjem u obliku hladnog piva vlastite kreacije.

Stoga pogledajte naše svibanjske teme i odaberite svoje favorite!

04.05.2017. (četvrtak)
Talijanske slastice – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Tradicionalni tiramisu, Torta della nona (Torta od prhkog tijesta s kremom od vanilije i pinjolima), te Semifreddo od meda popularne su talijanske slastice koje ćete pripremati uz Marinu Sanguinetti, foodstilisticu i veliku poznavateljicu talijanske kuhinje.
Cijena radionice: 400,00 kn

09.05.2017. (utorak)
Mala škola pivarstva – Predavač: Mirko Banić Ištuk
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Puno ste nas zvali i pitali, kad će ponovno? I evo je. Radionica izrade piva se nastavlja s našim novim predavačem, tehnologom i zaljubljenikom u pivo Mirkom Banićem. Očekuje vas puno korisnih informacija prilikom pripreme piva i ugodno druženje.
Napomena: Pivo koje ćete skuhati na radionici bit će pod našim budnim okom sljedećih mjesec dana, a onda se ponovno vidimo na degustaciji.
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-veljaca-2

13.05.2017. (subota)
Jagode i čokolada – Predavač: Petra Jelenić
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Još jedna subota rezervirana je za pripremu slatkih delicija s Petrom Jelenić. Ovoga puta glavne zvijezde radionice su jagode i čokolada koje ćete pripremiti u tri deserta i to redom – Triffle s mliječnom čokoladom i jagodama, Torta od bijele i tamne čokolade s jagodama i Frangipane tart s jagodama. Možete li ovome odoljeti?
Cijena radionice: 500,00 kn

16.05.2017. (utorak)
Tapas – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Španjolska kuhinja poznata je po tapasima, raznovrsnim malim zalogajima, u kojima se uživa tijekom cijeloga dana. Uz Marinu Sanguinetti imate priliku naučiti kako pripremiti gazpacho (hladnu juhu od rajčice), tortilje s krumpirom, marininaru hobotnicu s gljivama i krokete sa šunkom. Savršene ideje za nadolazeća proljetna druženja na otvorenom
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-travanj-1

23.05.2017. (utorak)
Sous vide kuhanje – Predavač: Stephen J. Breslin
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Na radionici koju će voditi irski chef Stephen Breslin pripremat ćemo jela tehnikom sous vide, metodom kuhanja u kojoj je hrana vakumirana i kuha se u vodenoj kupelji na niskoj temperaturi. Jela koja pripremamo su jaja Benedikt s holandskim umakom, pastrva s gremola maslacem i brokulom te biftek s džemom od luka i glaziranom mrkvom.
Radionica je na engleskom jeziku.
Cijena radionice: 400,00 kn

30.05.2017. (utorak)
Južnoameričke slastice – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Dulce de leche, mango, limeta i dinja samo su neke od namirnica koje ćemo koristiti na radionici pripreme Južnoameričkih slastica. Pridružite nam se i s Marinom Sanguinetti pripremite Mousse dulce de leche, Kolač od limete, Parfe od manga i Juhu od dinje, jagoda i pjenušca.
Cijena radionice: 400,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Učitati još
Zatvori