Svadbene svijeće kreativnog projekta Kofer

Svadbene svijeće kreativnog projekta Kofer

unnamed

Prije nekoliko mjeseci na domaću kreativnu scenu stupio je kreativni brend Kofer koji vodi mladi, no uspješan tim kreativaca. Specijalizirali su se za ‘home decor’, a prošlog rujna su na Film Food Festivalu u Zagrebu ostali zapamćeni po svojim dekorativnim i šarmantnim svijećama.

unnamed (3)

Ususret Sajmu vjenčanja koji se ovog vikenda odvija u Zagrebu donose još jedan proizvod iste namjene. Naime, radi se o ukrasnim svadbenim svijećama zanimljivog uzorka i dekoracije. Krase ih motivi karakteristični za ‘najsretniji dan u životu’ i natpisi ‘just married’ te upisani datum vjenčanja sa simpatičnom, duhovitom i personaliziranom ilustracijom novopečenog bračnog para.

unnamed (2)

U maniri jednostavnog, no zanimljivog i zabavnog crteža, ove svijeće razveselit će svakakoga tko planira dekoraciju, a i samu svadbu u nešto opuštenijem i ne tradicionalnom tonu.

Što sve Kofer ima u svojoj ponudi možete saznati na Facebook stranici, a nasumično odabrana sretnica ili sretnik osvojit će paket od sto (100!) svijeća. Javite se sa svojim osobnim podacima na info@journal.hr i u predmet emaila upišite KOFER.

Čestitamo Tomislavu Kranjecu na osvojenom svadbenom paketu!

unnamed (1)

unnamed (5)

Foto: Vedran Tolić

Učitati još
Zatvori