Super ured autorice bloga Sincerely Jules

Super ured autorice bloga Sincerely Jules

julie-sarinana-ured-10

Julie Sariñana jedna je od najdugovječnijih poznatih blogerica na sceni. Od inicijalnog objavljivanja kombinacija na svom blogu Sincerely Jules davno je iskoračila u poslovni svijet i od svog imena napravila pravo malo carstvo – danas je vlasnica uspješnog brenda i online shopa, dok i dalje snima kampanje i veoma aktivnim održava Instagram profil na kojem dokumentira sva svoja putovanja po svijetu.

julie-sarinana-ured-19

julie-sarinana-ured-17

Kako je brend rastao tako se pojavila i potreba za uredom u koji su nedavno uselili, a budući da mi volimo lijepe interijere i uvijek tražimo još malo inspiracije što se raznih ureda tiče, tako vam danas donosimo kratki pogled u radni prostor ove poznate blogerice.

julie-sarinana-ured-11

Za uređenje je angažirala Ericka Garciju i njegov studio Maison Trouvaille, a rezultat je inspiriran boho utjecajima i kalifornijskom estetikom. Puno drvenih detalja, biljaka, posebice kaktusa, čine ovu oazu baš privlačnim mjestom za rad. Bijela boja, zemljani tonovi i neizbježna puderasta pink nijansa, krzneni i metalni komadi kreiraju posebnu varijantu boho chica.

julie-sarinana-ured-9

julie-sarinana-ured-13

Jedan od uvjerljivo najzabavnijih dijelova je dnevna soba za sastanke u kojoj se nalaze viseće pletene stolice jajastog oblika s dodatkom čupavih ružičastih jastučića, a super je uređen i prostor ispred kabine za presvlačenje s masivnim baršunastim foteljama i velikim ogledalom zlatnog obruba.

julie-sarinana-ured-5

julie-sarinana-ured-16

Jedan cijeli zid presvučen je tapetom i najjednostavnijom mogućom vješalicom – granom koja na uzicama visi sa stropa, a kako nijedan ured kreativaca ne bi bio potpun bez mood boarda, i tim Julie Sariñane ima u svojem prostoru jedan pluteni zid koji koriste za inspiraciju.

julie-sarinana-ured-8

julie-sarinana-ured-6

julie-sarinana-ured-18

julie-sarinana-ured-1

Isti je dizajner zaslužan i za uređenje kakvo je Julie odabrala u svom domu – na njenom Instagramu možete dobiti kratki uvid u neke dijelove i fotogenične uglove, kao što i brojne druge poznate blogerice dijele svoje kuće s pratiteljima na ovoj društvenoj mreži. Mi smo ih na ovom linku okupili nekoliko za dozu inspiracije, a u nastavku bacite pogled na zanimljive sitnice koje je prenijela Julie.

julie-sarinana-ured-12

julie-sarinana-ured-20

julie-sarinana-ured-3

julie-sarinana-ured-15

Foto: Instagram @sincerelyjules, @shop_sincerelyjules

Učitati još
Zatvori