Ove sukulente u obliku sireninog repa ne možemo prestati gledati

Ove sukulente u obliku sireninog repa ne
možemo prestati gledati

Sukulenti su najomiljenije kućne biljke onima koji vole jednostavnu estetiku a ne moraju se previše brinuti za njih. Zahvalni su za održavanje, a različiti oblici i veličine u kojima dolaze uljepšavaju svaki prostor. Sukulenti u obliku sireninog repa rijetki su, ali predivni i oduševit će svakoga tko želi u svoj dom unijeti posebnu biljku.

Sukulenti u obliku sireninog repa

Ako volite biljke, ali jednostavno ste prezaposleni i nemate baš vremena za uzgajanje kućne đungle, onda je sukulent idealan za vas. To su izdržljive biljčice omiljene posljednjih par godina, a iz nepoželjnog korova u dvorištu sada ih s guštom držimo u domovima jer ih je lako uzgojiti.

Internet su posljednjih dana osvojili neobični sukulenti u obliku sireninog repa i osim što efektno izgledaju, savršeno će se uklopiti u svaki interijer ili eksterijer. Ako ga stavite u prekrasnu teglicu krasit će vaš balkon ili prozorsku dasku.

Jednostavno održavanje

Sukulenti su biljke koje spremaju vodu u svoje povećane listove i savršeno su se prilagodili da pohrane vodu za duže vrijeme. Zato su izdržljivije od drugih i opstaju u uvjetima u kojima druge biljke ne bi mogle. Za vrijeme dana njihovo je prirodno stanište veoma vruće, dok je noću hladnije tako da su otporni i na različite promjene temperatura. Briga o sukulentima doslovno je svedena na minimum. To je jedna od onih biljčica na koju možete slobodno zaboraviti. Zalijeva se samo kada joj je zemlja jako suha. Tijekom ljeta to učiniti svaka dva do tri tjedna a tijekom zime i rjeđe.

Učitati još
Zatvori