Trebate novu biljku? Sutra je velika rasprodaja u Botaničkom vrtu
Trebate novu biljku? Sutra je velika rasprodaja u Botaničkom vrtu

Trebate novu biljku? Sutra je velika
rasprodaja u Botaničkom vrtu

Ove subote u Botaničkom vrtu PMF-a u Zagrebu, održava se godišnja rasprodaja sukulenata, kukcojednih biljaka, sobnih i raznih vanjskih biljaka. Rasprodaja počinje u 9 i traje do 13 sati, a u Botanički se na rasprodaju ulazi iz Runjaninove.

Biljaka nikad dosta

U prodaji će biti mnoštvo sukulenata (kaktusi, mlječike, agave, stapelije itd.), od kojih neke vrlo rijetke i vrijedne. Također nudit će se mnoge kukcojedne biljke (‘mesožderke’), uglavnom rosike, te ponešto ‘sobnog’ bilja iz zbirki njihovih toplih staklenika. Količina biljaka je ograničena, a njhova cijena kretat će se od 10 do 200 kuna.

Botanički vrt PMF

Prodajni prostor nalazit će se na zapadnoj strani Botaničkog vrta, uz kuću uprave: zainteresirani kupci ulazit će kroz kolni ulaz iz Runjaninove ulice (nasuprot Ministarstvu kulture i medija RH). Ulazak s vozilima nije moguć, ali je moguće naći parkirno mjesto u Runjaninovoj ili Crnatkovoj ulici. Tramvajska stanica „Vodnikova“ udaljena je svega 150 m od ulaza na prodajno mjesto.

Posebne napomene

Plaćanje je moguće gotovinom i karticama (Visa, Mastercard, Maestro) putem POS uređaja. Plastične vrećice u Botaničkom vrtu već godinama ne dijele niti prodaju, pa donesite vlastite cekere, košare, torbe… Kupljene biljke se ne čuvaju, niti rezerviraju s odgodom plaćanja.

Foto: Facebook, Unsplash

Učitati još
Zatvori