O igri ‘Strašne žene’ svi pričaju, a sada ju možete i zaigrati!

O igri ‘Strašne žene’ svi
pričaju, a sada ju možete i zaigrati!

untitled-5

Nakon što je svim društvenim mrežama odjeknula vijest o kampanji za igru Strašne žene koja na zabavan način teme rodne ravnopravnosti spušta s razine političkih floskula u svakodnevni život, nismo mogli odoljeti, a daj u ne isprobamo igrati. Ova igra svim ženama, djevojkama i djevojčicama čini vidljivima postignuća žena koje mogu biti inspiracija u njihovom poslovnom životu, kao i pri odabiru zanimanja i školovanja.

Isprobajte igru Strašne žene

Posebno je zanimljivo učiti o svakoj strašnoj ženi dok igrate samu igru. Naime, špil karata donosi mnogo ilustracija na 56 karata koje su osmislile i kreirale ilustratorice i dizajnerice Sanja Stojković, Rina Barbarić, Tea Šokac, Željka Tkalčec, Ana Kovačić, Ivana Štrukelj, Branka Hollingsworth i Nataša Rašović u suradnji s piscem i programerom Želimirom Perišom. Upravo one su svaka na sebi svojstven način prikazale portrete čak 56 značajnih žena u ljudskoj povijesti. Uz izuzetno dopadljive i zgodne ilustracije dolazi i nekoliko riječi o svakoj ženi tako da se uloga u ljudskoj povijesti svake te žene uči čim počnete igrati igru. Igra sama nije komplicirana, naprotiv – jako je zabavna! Odličan je izbor za društvenu igru s obitelji, prijateljima ili kao pauza od poslovnih i svakodnevnih obaveza. A da će igra biti centar kućnog tuluma ili zabave – to uopće ne sumnjamo.

untitled-4

untitled-1

Igru Strašne žene možete kupiti ovdje, au prilici ste osvojiti poklon paket koji se sastoji od igre i knjige Dnevnički zapisi Susan Sontag ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila STRAŠNE ŽENE do 23. ožujka u 12 sati kada objavljujemo sretnog dobitnika ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon paket, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

untitled-2

untitled-3

untitled-6

untitled-7

Učitati još
Zatvori