Što je zajedničko Žanamari, Filipu Iviću, Mariju Rothu te nogometašu Sifkanu?

Što je zajedničko Žanamari, Filipu Iviću, Mariju Rothu te nogometašu Sifkanu?

Svi rade čučnjeve za dječji odjel u bolnicama Vinkovci i Šibenik

Nakon što je Žanamari Perčić na svom Instagram profilu objavila da radi čučnjeve za humanitarnu dobrobit, istu su vijest objavile i druge osobe poznate hrvatskoj javnosti. Zašto poznate osobe rade čučnjeve pročitajte u nastavku.

Naime, radi se o humanitarnoj akciji u kojoj se po jednom čučnju donira jedna kuna. Rade se video snimke u maksimalnom trajanju od 30 sekundi kako određena osoba radi čučnjeve. Ovisno o tome koliko je čučnjeva napravila, toliko se donira u u bolnice, točnije u OB Vinkovce te OB Šibenik na dječji odjel. Osim potrebnih sredstava za bolnice, djeci će se donirati igračke kako bi im se uljepšali božićni blagdani. Akcija se zove 30 sekundi za djecu i traje do 14. prosinca 2018.

Svatko u njoj može sudjelovati na način da snimi video i objavi ga na društvenim mrežama uz hashtag #30sekzadjecu i #btonichrvatska kako bi donatori/sponzori znali zbrojiti sredstva na kraju igre. Ako niste osoba od društvenih mreža svoj video možete uploadati na sljedeći link: 30sekzadjecu.btonic.hr

Humanitarnu akciju je smislila tvrtka Btonic kako bi promovirala zdravi način života. Nastala je prošle godine u Austriji te, nakon što je odlično prihvaćena, proširila se na područje Lijepe naše. Ovim putem se poziva građane da sudjeluju u akciji te rade čučnjeve za djecu koja će ove i blagdanske i buduće dane provesti u bolnici.

https://www.youtube.com/watch?v=YOHDWCZFZ3A

Učitati još
Zatvori