Poseban hotel u Rovinju

Poseban hotel u Rovinju

sanctospirito06

Hotel Spirito Santo

Od prvog kolovoza u Rovinju za javnost je otvoren novi luksuzni hotel Spirito Santo. Zdanje je to koje odiše prošlošću, no donosi udobnost, kvalitetu i suvremeni dizajn. Novo zdanje čine tri zasebne kuće sada objedinjene pod zajedničkim krovom i s terasama s kojih puca nezaboravan pogled. Bračni par Špela i Janez Bidovec su nakon dulje potrage napokon našli lokaciju za idealan hotel. Kompleks kuća, tj. zdanje iz 18. stoljeća pokazalo se idealnim. No, trebalo ga je renovirati i urediti za potrebe gostiju današnjeg vremena.

U ulici Augusto Ferri 40, nalazi se kompleks renoviranih kuća pretvorenih u ovaj luksuzni hotel. Sačuvane i obnovljene freske , dva kamina i dvije šterne daju taj nostalgični, povijesni dodir novom, moderno uređenom prostoru. Ako ste razmišljali o barem vikend putovanju u Rovinj, razmislite o posjeti ovom hotelu.

sanctospirito08

sanctospirito03

Renovirani kompleks iz 18. stoljeća

Danas, godinu i pol kasnije od kada je prostor kupljen, Spirito Santo posjeduje šest etaža rasprostranjenih na 400 četvornih metara. Osim sedam luksuznih soba, hotel donosi i dvije otvorene i jednu zatvorenu terasu, prostor blagovaone i aperitiv tj. vinski bar s velikim izborom pića. Spirito Santo nudit će cjelogodišnju uslugu, dok će samo početkom godine biti zatvoren za goste.

Više informacija o smještaju i dostupnosti soba možete saznati na hotel-spiritosanto.it.

sanctospirito04

sanctospirito05

sanctospirito02

sanctospirito01

sanctospirito07

Učitati još
Zatvori