Sladoledni burger i hot dog

Sladoledni burger i hot dog

Soft Republic

Što luđe, to bolje. Čini se da je to sveprisutan moto što se sladoleda tiče ove sezone. Od onih alkoholnih koji su uvjerljivo na vrhu liste, do sasvim crnih sladoleda u crnom kornetu te generalno vrlo kreativnih dodataka. Vlada apsolutno šarenilo.

Soft Republic

Soft Republick pop up shop

London ovog ljeta prednjači s brojnim kreacijama, a osim Magnum pop up shopa na Covent Gardenu, Old Spitalfields Market sutra će dobiti mini slastičarnicu. I to ne bilo kakvu, već onu u kojoj će se moći isprobati sladoledni burger ili hot dog.

Formu peciva u oba će slučaja zadovoljiti brioš u traženom obliku, a deserti će se moći kombinirati po želji. Umjesto pljeskavice ili hrenovke glavnu će ulogu igrati sladoled, tzv. soft serve. Umake će zamijeniti preljev od čokolade ili karamele uz razne dodatke.

Soft Republic

Osim burgera i hot doga, Soft Republick će u ponudi imati i magic box serviran u kartonskim kutijicama. I ovdje će gosti sami kreirati svoj miks, od sladoleda, preljeva i dodataka koji uključuju mini marshmallows, orašaste plodove, voće, karamelizirane perece, kokice, žitarice… Pravi ljetni san za sve foodieje.

Više na Instagram profilu.

Soft Republic

Soft Republick

Foto: Soft Republick

Učitati još
Zatvori