Kabanice i krevetići kao pokloni za najdraže ljubimce

Kabanice i krevetići kao pokloni
za najdraže ljubimce

snailpack-5

Vrijeme je darivanja i nekako u ovo vrijeme naša srca postanu nešto slabija na razne detalje i poklone koje baš moramo kupiti. No, jeste li rezervirali poklone za one kojima je Božić svakog dana u godini i koji svoju bezuvjetnu ljubav pružaju vama i vašem domu u svakom trenutku?

Možda još niste odlučili što pokloniti Ani koja ima najslađeg psića na svijetu koji je već postao član vašeg ženskog klana. Možda pak želite razveseliti svog psećeg prijatelja ili zavodnicu macu originalnim hrvatskim proizvodom kojeg će obožavati? Ako želite pružiti svojim ljubimcima najbolje i najljepše dekice, krevetiće i detalje poput mašni i kravatica, nastavite čitati jer hrvatski brend Snailpack predstavlja zimsku kolekciju proizvoda koje ćete poželjeti imati i pokloniti svojim šašavcima već ovih blagdana.

Snailpack

Hrvatski brend Snailpack

Snailpack su osmislile dvije sestre Barbara i Paula. One su za početak velike zaljubljenice u malene šašavce koji nam uvijek izmame osmijeh na lice i u ovim hladnim zimskim mjesecima zagriju srce samo jednim pogledom. Snailpack hrvatski je brend koji nudi bogatu paletu proizvoda koji su potrebni da ih razmazite i nagradite što su vam tako odani prijatelji.

snailpack-9

Svi proizvodi brenda Snailpack su od prirodnih i medicinskih materijala, a sav je materijal iz Hrvatske ili Europske unije. “Iako nam je cilj svoje ideje i vizije podijeliti s vlasnicima ljubimaca, pokušavamo dati posla ljudima iz Hrvatske tako što birano isključivo domaće proizvođače, ali ako nešto baš ne možemo nabaviti kod nas onda nabavljamo iz zemalja EU. SVI su naši ručno šivani. Jedini strojevi koji se koriste su mašine za šivanje, a i tu se radi rukama. Više od polovice zaposlenih su osobe s invaliditetom – oni su naše zlatne ruke i nadamo se da će s vremenom broj zaposlenih samo rasti“ kažu Barbara i Paula.

snailpack-6

Ove mlade i osviještene poduzetnice svoj su fokus usmjerile prema izradi najkvalitetnijih ali i modernih i lijepih proizvoda za kuće ljubimce koje prema dosadašnjem iskustvu, oni zaista obožavaju. Najnoviji proizvod je tako jednostavna i jedinstvena jaknica/kabanica.

snailpack-2

Novi proizvod – jaknica/kabanica

Jaknica/kabanica napravljena je od vodonepropusnog materijala, a novitet je i mogućnost da se na materijal ušije i ime vašeg šašavca. Ove će kabanice osigurati i toplinu u ovim hladnim danima. Svi proizvodi su ručno rađeni, a glavna misao vodilja sestara Andričević prilikom izrade opreme za ljubimce je da ponude proizvode koji svojim dizajnom, funkcionalnosti i udobnosti čine razliku u moru proizvoda.

snailpack-1

„Zimska kolekcija ove je godine posebna jer predstavljamo novu kolekciju kabanica, ali i novih krevetića od devine dlake koja dolazi u nekoliko lijepih nijansa sive i crvene. Upravo ovaj materijal dodatno grije vaše ljubimce i pruža im osjećaj ugode i sigurnosti. U našoj radionici nalaze se i tople dekice, jastuci, prostirke koje također možete personalizirati imenom svog ljubimca. U ponudi su i orme, igračke, hranilice, marame, kravate te ostatak opreme koja će ljubimcima ove blagdane učiniti posebnim“, govore Paula i Barbara Andričević.

Gdje kupiti ove krevetiće doznajte na Facebook stranici brenda gdje možete pratiti najnovije informacije.

snailpack-10

snailpack-8

Učitati još
Zatvori