Niskokalorični veganski sladoled za pse? Njuškice će biti jako sretne

Niskokalorični veganski sladoled za pse?
Njuškice će biti jako sretne

@smoofl_

Toplo vrijeme jedva smo dočekali, no na cesti često čujemo kako svi kukaju o iznenadnim vrućinama. Kako se nositi s njima? Sladoledom! Pri tome mislimo na onaj za ljude, ali što je s ljubimcima? Znamo da pse ne možemo uvijek hraniti slasticama u kojima mi volimo guštati. Pogotovo onim prerađenim, industrijskim pa se belgijski brend Smoofl dosjetio genijalnog rješenja i osmislio sladoled za pse. Dolaze u slatkim pakiranjima sa šarenim poklopcima i raznim okusima. Niskokalorični su i još k tome veganski, čini se da će njuškice biti jako zadovoljne.

Smoofl: veganski sladoled za pse

@smoofl_

Ideja se ustvari rodila jedne zime, a ne ljeta kako bi mnogi možda mogli pretpostaviti. U želji da se pripreme razni keksići i delicije za zimske praznike, nastali su dog-friendly biskviti. Tako je nastao blog koji je ubrzo privukao pažnju brojnih zaljubljenika u kuhanje i pse. Ubrzo su stizali zahtjevi za raznim paketima s miksom raznih keksića i slastica, a kako se približavalo ljeto došao je i upit o tome kako napraviti sladoled za pse. Na službenoj web-stranici zavirite što sve imaju u ponudi.

Sladoledom protiv vrućine

@smoofl_

Pravi, veliki komadi jagode i ostalog voća nalaze se u svakoj posudici ili sladoledu na štapiću. Ponosno nose i etiketu bezglutenskog deserta, pa će i psi koji imaju intoleranciju na laktozu moći uživati u ledenoj deliciji. Smoofl, ime brenda, potječe od flamanskog glagola ‘smoefelen’ što bi doslovno značilo kušati i uživati u hrani. Za sada imaju prodavaonice u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji i Francuskoj, a čini se kako će se proširiti i na ostale zemlje u susjedstvu. Ako vas put ovog ljeta odvede u neku od zemalja, počastite svog mezimca zdravim osvježavajućim desertom nakon kojeg će još dugo oblizivati njuškicu.

@smoofl_
@smoofl_

Foto: Instagram (@smoofl_)

Učitati još
Zatvori