Slovenski concept dućan dobrih vibracija

Planirate li u skorije vrijeme posjet Ljubljani i pitate se koje adrese ne smijete zaobići, naš prijedlog bio bi jedan osobiti dućan dobrih vibracija, koji se smjestio u srcu stare gradske jezgre, na Mestnom trgu 6. Ovaj concept store ne zove se Smile bez razloga, jer samo jedan pogled na njegovu unutrašnjost i vibrantan asortiman pouzdano će vam navući osmijeh na lice.

Smile Concept Store

Smile je projekt mladog, ambicioznog i entuzijastičnog tima, koji je svojom ponudom odlučio uljepšati svakodnevicu svojim kupcima. U tome uspijeva od prošle godine, kada je trgovina i službeno otvorena, a njome su otad prošli brojni stanovnici Ljubljane, kao i slučajni posjetitelji kod kojih je Smile Concept Store izazvao instantno oduševljenje.

Smile Concept Store2

Njegova najveća čar je obilje originalnih suvenira, poklona i detalja za uređenje doma, koji se iz Ljubljane nose kao jedna uistinu posebna uspomena. Smile okuplja ekskluzivne, ručno rađene proizvode slovenskih dizajnera, kao i artikle stranih dizajnera, a sve s ciljem izazivanja osmijeha na licima zadovoljnih kupaca.

Smile concept store6

Razloga za veselje u Smile trgovini uistinu je mnogo, a nama su raspoloženje podignule cool grafike, ukrasni jastuci i posuđe, šarena papirnata konfekcija za proslave i rođendansko darivanje, nenametljivi, no svejedno šarmantni detalji za interijer, dječje igračke, cipelice i još mnogo toga – u Smileu ćete vrlo lako potrošiti višak vremena.

Smile11

Smile concept3

Smile Concept15

Smile concept11

Smile Concept15

Smile2

Smile Concept14

Smile19

Smile7

Foto: Smile concept store

0