Slatki minimalistički posteri za sve vlasnike pasa

Svi vlasnici životinja znaju (ili bi trebali znati!) da je njihov ljubimac član obitelji pa se prema njemu tako i odnose. Domovi su ispunjeni fotografijama slatkih poza njihovih dlakavih mezimaca, objavljuju se na Instagramu, galerije u mobitelima prepune su njihovih videa… A ponekad poželimo nešto posebno, personalizirano, što će baš s puno ljubavi obilježiti sve emocije koje osjećamo i istovremeno se savršeno uklopiti u dom.

Personaliziran poster vašeg psa

Posteri su tada savršeno rješenje, a jedan brend koji smo pronašli na Etsyju radi lijepe minimalističke primjere kakve bi voljeli i u svom domu. Pinky Prints Shop iz Velike Britanije izrađuje razne postere, a među njima i ove ručno rađene u kojima glavnu riječ imaju psi. Malena glavica psa odabrane pasmine koja izviruje iz jednog ugla i ime ispisano kurzivom obilježit će tu sreću koju osjećate prema njima sa svakim pogledom na poster koji ćete izvjesiti na zidu.

Možete odabrati željenu boju ljubimca i naručiti baš točnu repliku psića koji vam uljepšava život. Ovaj brend dostavlja u Hrvatsku tako da na linku možete pronaći točne specifikacije.

Foto: Pinky Prints Shop

0