Svi pričaju o sladolednim tacosima

Svi pričaju o sladolednim tacosima

sladoledni-taco-4

Vruće je i sladoled je dobrodošao u bilo kojem obliku. No kad jedna slastičarnica osmisli drugačiji način posluživanja omiljenog ljetnog slatkiša, onda se cijeli svijet oko toga uzbuni.

Sladoledni taco nije ništa revolucionarno, Ben & Jerry’s svoj sladoled već služi na ovaj način. Ali Sweet Cup iz Kalifornije dosjetio se umjesto klasične kuglice sladoleda u kornet oblikovan poput tacosa ubaciti sladoledne rolice. Sjećate se, pisali smo o njima, a možete ih pronaći čak i u Puli.

sladoledni-taco-2

Zarolani sladoled u taco kornetu

U novoj se kreaciji tako spojio zarolani sladoled, street food hit iz Azije te kornet u obliku tacosa. Mogu se kombinirati različite varijante, no najčešće se spajaju već postojeći sladoledni okusi s raznim dodacima, mrvicama, pahuljicama, čokoladom, bombončićima, keksima itd.

sladoledni-taco-3

Kada se rolice sladoleda naprave smještaju se u svoj taco kornet te kombiniraju s preljevima i drugim dodacima. Ovi korneti dolaze u različitim bojama što uz sladoled i raznobojne dodatke daje pravu eksploziju šarenila. To ga je i učinilo popularnim na Instagramu, a znamo koliko je ova društvena mreža jaka u stvaranju novih trendova.

sladoledni-taco-5

Foto: Sweet Cup

Učitati još
Zatvori