Sasvim suvremena škola stranih jezika

Za koncept uobičajene škole stranih jezika zasigurno znate, no mi ćemo vam danas predstaviti jednu neuobičajenu. Izlaskom novih mladih snaga s fakulteta na tržište rada rađaju se i nove ideje, pristup učenju stranih jezika se mijenja, više to nisu suhoparne lekcije i štrebanje napamet, već aktivno korištenje najnovije tehnologije i suvremene metodike učenja kako bi se jezik što bolje usadio i brže progovorio.

polyglotte institute

Upravo su se tim smjernicama rukovodili idejni začetnici škole stranih jezika Polyglotte Institute u Mihanovićevoj ulici u Zagrebu. Grupa prijatelja odlučila se povezati i na profesionalnoj razini te stvoriti nešto svoje i tako je nastala moderna škola čiji suvremen pristup približava učenje stranog jezika baš svima – od početnika pa do polaznika koji žele usavršiti svoju razgovornu tehniku.

polyglotte institute

I to sve upakirano u privlačan interijer jer ono što će uvijek dodatno motivirati potencijalne učenike novog stranog jezika je ambijent i atmosfera koja vlada u određenoj školi, a toga u zagrebačkom Polyglotte Institutu definitivno ne nedostaje.

polyglotte institute

Dizajnerica interijera Marita Bonačić uredila je prostor vođena mišlju spajanja prostora škole s osobnim radnim kutkom gdje je sve opušteno, komunikacija pozitivna, a polaznici dobro raspoloženi. Učionice su uređene ovisno o jezicima koji se tamo podučavaju te su u skladu s time ispisani natpisi na zidovima, ujedno i mini “šalabahteri” za sve učenike.

polyglotte institute

Tako se mogu pročitati natpisi na ruskom, engleskom, španjolskom, švedskom, talijanskom, francuskom i njemačkom jeziku, a tu su i portugalski, nizozemski, turski i hrvatski jezik za strance čije se lekcije mogu pohađati u ovoj školi stranih jezika. Za simpatične ilustracije i “šalabahtere” koji krase zidove zaslužna je Hana Lukas Midžić.

polyglotte institute

Ono po čemu se Polyglotte Institute dodatno ističe su online satovi jezika s profesorima koji aktivno podučavaju svoje grupe te na taj način zasigurno nećete zanemariti svoje znanje jezika i biti nemotivirani. “Ovim putem uklonjena je opasnost od sindroma ‘sad mi se ne da, sutra ću’, koji nerijetko iz dana preraste u mjesec i pretvori Vaš novac u nenamjernu donaciju školi stranih jezika. Uz osuvremenjeni tehnološki pristup, naša nastava počiva na recentnim didaktičkim saznanjima”, govori Polyglotte tim.

polyglotte institute

Osim što nude klasične i online tečajeve stranih jezika, profesori Polygotte Instituta mogu vas pripremiti i za intervju na stranom jeziku, pomoći pri pronalasku stipendije u inozemstvu, podučavati poslovnoj terminologiji na stranom jeziku, organiziraju i različite tematske radionice, a cijelu ponudu i sve cijene možete pronaći na stranici Polyglotte Institute. Upisi su u tijeku!

Foto: Marko Marinković (Marinković Weddings)

0