Počeli su upisi u Helen Doron tinejdžerske grupe
Počeli su upisi u Helen Doron tinejdžerske grupe

Počeli su upisi u Helen Doron
tinejdžerske grupe

Škola Helen Doron, poznata po svojoj metodi jednostavnog i zabavnog učenja engleskog jezika na prirodan način, poput onoga na koji usvajamo materinski jezik, upisuje nove polaznike. U brojnim gradovima diljem Hrvatske, centri Helen Doron nude učenje engleskog jezika za djecu svih uzrasta, od onih najmlađih pa sve do tinejdžera.

Helen Doron Teen

Program namijenjen tinejdžerima, Helen Doron Teen English, do kraja veljače upisuje nove polaznike u svim Helen Doron školama u Hrvatskoj, kao i u zagrebačkom Teen centru Ilica, posebnom Helen Doron Teen English centru koji je u potpunosti posvećen podučavanju starije djece u dobi od 12 do 19 godina.

Ulaganje u budućnost

Program Helen Doron Teen English sastoji se od četiri posebno osmišljena tečaja namijenjena djeci i mladima u dobi od 12 do 19 godina. Ovi su tečajevi odlično ulaganje u budućnost djece jer ih na jednostavan i lagan način dovode na više razine znanja i omogućuju usavršavanje svih jezičnih vještina.

Helen Doron Teen
Helen Doron Teen

I u ovim se tečajevima njeguje Helen Doron metoda prema kojoj polaznici jezik usvajaju u opuštenoj atmosferi, bez stresa i pritiska te kroz brojne zabavne aktivnosti i puno diskusije. Kako bi ovoj znatiželjnoj, ali i zahtjevnoj skupini polaznika učenje bilo još i zanimljivije, često se uz samu nastavu organiziraju i dodatni sadržaji kao što su čitateljski klubovi, kvizovi, predavanja i radionice.

U četiri koraka

Prvi tečaj u Helen Doron Teen English programu je dvogodišnji tečaj Teen Talent koji polaznike obučava za jezičnu razinu A2. Nakon njega slijedi još jedan dvogodišnji tečaj Teen Choices (B1), a program se zaključuje dvama jednogodišnjim intenzivnim tečajevima: Teen Express (B1+) i Teen Success (B2).

Helen Doron Teen
Helen Doron Teen

Sva četiri tečaja osmišljena su tako da tinejdžeri uče kroz argumentirane rasprave i razmjene mišljenja, zabavne pjesme koje su povezane s temom cjeline koja se obrađuje i zanimljive priče koje polaznici prate tijekom školske godine. Svi se tečajevi u cijelosti izvode na engleskom jeziku, a nastava se održava jednom tjedno po 120 minuta.

Dokazano uspješni

Polaznici Helen Doron Teen tečajeva potpuno su spremni i za polaganje standardiziranih Cambridge testiranja kako bi dobili certifikate o jezičnoj kompetenciji, a na tim testiranjima redovito ostvaruju zavidne rezultate.

“Naše zabavne, zanimljive i opuštene nastavne lekcije za tinejdžere dovoljno su zanimljive da im se svide, a istovremeno su prepune pažljivo isplaniranih aktivnosti za jednostavno i prirodno usvajanje naprednih razina engleskog jezika. Raspon dobi polaznika u svakoj je grupi vrlo mali, a i grupe su male i broje svega 8 polaznika pa je Helen Doron mjesto za kvalitetno učenje jezika, kao i za sklapanje prijateljstava”, izjavio je Toni Zadravec, voditelj Teen Centra Ilica.

Helen Doron Teen

Foto: PR

Učitati još
Zatvori