Sad je idealna prilika da nabavite prekrasan namještaj skandinavskog brenda Norr11 po super cijeni

Zagrebački salon namještaja Intera preselio se krajem prošle godine na novu lokaciju u Ulicu kralja Držislava, a novi izložbeno-prodajni prostor ubrzo je postao omiljeno mjesto ljubitelja vrhunskog dizajna u interijeru.

Istovremeno s preseljenjem na novu adresu Intera je predstavila nekoliko novih skandinavskih brendova, a jedan od svakako najatraktivnijih je danski Norr11, čije ime označava njihovu nordijsku baštinu i datum osnutka, 11. studenog 2011. godine.

Norr11 istovremeno preispituje i traži inspiraciju u tradiciji skandinavskog dizajna, kako bi stvorili bezvremenske komade namještaja. Inspiraciju crpe i iz prirode i prirodnih sirovina, što je vidljivo u proizvodima koji često redefiniraju materijale, tehnike izrade i oblike.

Spajajući kulture svih strana svijeta s jednostavnim skandinavskim principima dizajna, Norr11 generira jedinstvenu perspektivu dizajna namještaja. Iskoristite priliku i navratite do Intere, koja je do 15. svibnja osigurala 20 posto popusta na cjelokupnu kolekciju, uključujući i rasvjetu.

Foto: Intera

0