Sad je idealna prilika da nabavite prekrasan namještaj skandinavskog brenda Norr11 po super cijeni

Sad je idealna prilika da nabavite prekrasan namještaj skandinavskog brenda Norr11 po super cijeni

Zagrebački salon namještaja Intera preselio se krajem prošle godine na novu lokaciju u Ulicu kralja Držislava, a novi izložbeno-prodajni prostor ubrzo je postao omiljeno mjesto ljubitelja vrhunskog dizajna u interijeru.

Istovremeno s preseljenjem na novu adresu Intera je predstavila nekoliko novih skandinavskih brendova, a jedan od svakako najatraktivnijih je danski Norr11, čije ime označava njihovu nordijsku baštinu i datum osnutka, 11. studenog 2011. godine.

Norr11 istovremeno preispituje i traži inspiraciju u tradiciji skandinavskog dizajna, kako bi stvorili bezvremenske komade namještaja. Inspiraciju crpe i iz prirode i prirodnih sirovina, što je vidljivo u proizvodima koji često redefiniraju materijale, tehnike izrade i oblike.

Spajajući kulture svih strana svijeta s jednostavnim skandinavskim principima dizajna, Norr11 generira jedinstvenu perspektivu dizajna namještaja. Iskoristite priliku i navratite do Intere, koja je do 15. svibnja osigurala 20 posto popusta na cjelokupnu kolekciju, uključujući i rasvjetu.

Foto: Intera

Učitati još
Zatvori