Sjajan novi projekt ‘Chivas Blend of Success’

Sjajan novi projekt ‘Chivas
Blend of Success’

Ante Vrban, Boris Šurija i Tomislav Car

Ante Vrban, Boris Šurija i Tomislav Car

Poduzetnički duh, karizma, strast i velika stvaralačka energija – značajke su krase svakog uspješnog i ambicioznog poslovnog čovjeka. Prošlogodišnji uspjeh kampanje ”WIN THE RIGHT WAY”, usredotočene na nove generacije poduzetnika, koje svojim djelovanjem pozitivno utječu na svijet, podržavaju lokalnu zajednicu i donose svijetlu budućnost, bio je inspiracija za predstavljanje ovogodišnje odlične kampanje pod nazivom ”CHIVAS BLEND OF SUCCESS”.

CHIVAS BLEND OF SUCCESS

Nova kampanja fokus stavlja na dijeljenje iskustva s okolinom, razmjenu znanja te spajanje ljudi iz istih ili različitih profesija. U tom duhu, trojica inspirativnih, ambicioznih i iznimno uspješnih ljudi, svaki od njih ekspert u svom području djelovanja, održat će radionice i velikodušno podijeliti svoje dosad stečeno iskustvo s polaznicima. Radionice će se održati tri dana zaredom, pa će tako u četvrtak, 23. studenog, na temu Marketinga i psihologije, predavanje održati Boris Šurija, psiholog i osnivač psihološke tvrtke Behave. Behave se bavi promjenama kompanija i njihovih proizvoda i komunikacija, a cilj tih promjena pozitivan je utjecaj na ponašanje zaposlenika i korisnika. Uz to, Boris predaje o psihologiji korisničkog iskustva na studiju digitalnog marketinga na visokom učilištu Algebra te je nominiran od strane MIT-a za prestižnu nagradu “ Innovators under 35”.

Boris Šurija, Tomislav Car i Ante Vrban

Boris Šurija, Tomislav Car i Ante Vrban

Petak, 24. studenog, rezerviran je za tematiku Start up & business i Tomislava Cara. Tomislav je mladi poduzetnik, CEO i suosnivač Infinuma, tvrtke koja se bavi dizajnom i razvojem softvera za mobile i web. Kako sam kaže, nikada nije radio ni za kog drugog osim za sebe, već je zajedno sa svojim kolegama osnovao Infinum s tek navršenih 19 godina. Infinum danas ima preko 120 zaposlenika i urede u Zagrebu, Ljubljani, Varaždinu, New Yorku i San Franciscu, a Tomislav trenutno živi na relaciji San Francisco – Zagreb.

Treći i posljednji dan radionica održat će se u subotu, 25. studenog, pod nazivom Dizajn & arhitektura. Tu će glavnu riječ voditi Ante Vrban, renomirani arhitekt svjetskog glasa, suvlasnik Onix grupe i dobitnik nekih od najznačajnijih internacionalnih arhitektonskih nagrada. Nakon više od 200 izvedenih projekata po cijelom svijetu, Ante predstavlja novu generaciju arhitekata, koji ostavljaju neupitan globalni trag. Ono po čemu je prepoznatljiv je svjetlo i refleksija, takozvana ‘AV atmosphere’, kako ju s poštovanjem definiraju svjetski mediji.

Ante Vrban

Ante Vrban

Projekt je podržao i Institut za inovacije – neprofitna organizacija koja razvija inovacijske potencijale i sustave poticanjem kreativnosti, inovativnosti, drugačijeg razmišljanja te propitkivanjem postojećih dogmi. U suradnji sa vodećim profesorima sveučilišta Harvard, Stanford, Duke, Wharton, Yale te brojnih drugih, integrira edukaciju i konzalting kroz vlastiti EduCon® pristup, koji stvara novu vrijednost kroz inovacije.

Svi zainteresirani za radionice mogu se prijaviti putem službene web stranice wintherightway.hr i to na način da postave pitanje odabranom brand ambasadoru, čiji će odgovor saznati na jednoj od radionica. Prijave su otvorene do 15. studenog, stoga požurite i na vrijeme osigurajte svoje mjesto te budite dijelom ove prekrasne i inspirativne kampanje!

Tomislav Car

Tomislav Car

Boris Šurija

Boris Šurija

Foto: Domagoj Blažević

Učitati još
Zatvori