Sirove torte odsad nadohvat ruke

Sirove torte odsad
nadohvat ruke

O Mihaeli Devescovi i njenim sirovim slasticama već smo pisali, a gledajući zamamne fotografije vjerojatno ste se zapitali gdje ih možete isprobati te se uvjeriti da su stvarno toliko dobre kako se priča. Možda ste unaprijed i malo skeptični prema sirovim kolačima, no sada vam se pruža prilika da se razuvjerite.

sirovetorte1

Torta od naranče i čokolade

Naime, Mihaela je lansirala stranicu Zdravetorte.hr putem koje možete naručiti neku od njenih slastica i u njoj uživati kod kuće ili prirediti nekome iznenađenje za rođendan i slične svečane prilike. Ako se niste usuđivali sami upustiti u avanturu pripreme sirovih delicija, sada je put do njih olakšan i, vjerujte, nećete biti razočarani. Vjerojatno će vas i potaknuti da sami kod kuće isprobate isto.

sirovetorte2

Mak kocke

Ove slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenadit ćete se kako su ukusne, čak i ako ste najokorjeliji ljubitelj pečenih kolača. Sirove torte su zdravije i prirodno slatke, a za njihovu pripremu koriste se namirnice visoke kvalitete tako da ćete se nakon njih osjećati lagodno i svježe, bez obzira što ste pojeli prije deserta.

sirovetorte4

Sacher torta

Na stranici Zdravetorte.hr svatko će pronaći nešto za sebe jer u ponudi su: Torta od naranče, Čokoladna torta, Torta vanilija-malina, Torta od borovnica, Cheesecake, Torta od 3 vrste čokolade, RawSacher, RawFererro torta, Torta od maka i vanilije, palačinke, keksi, energetske pločice i brojne druge delicije. Cijene se kreću od 180 do 300 kuna, ovisno o veličini, a cijelu ponudu te informacije o dostavi pronađite ovdje i naručite svoj omiljeni desert u raw izvedbi.

sirovetorte3

Raffaello kuglice

Preporuka

Zatvori