Shopping vodič: Što pokloniti mamama za Božić?

Shopping vodič: Što pokloniti
mamama za Božić?

Shopping vodič: Pokloni za mame

Miracle on 34th Street

Prije no što krenete u potragu za poklonima za najbolje prijateljice i sve muškarce u vašem životu, za koje smo vam već dali nekoliko prijedloga, posvetite se najvažnijem poklonu na popisu koji će zasigurno izmamiti najveći osmijeh ovo božićno jutro- poklonu za mamu. Iako su mame te čija su očekivanja najskromnija i koje će razveseliti i najmanja sitnica, ovog Božića razmazite ih poklonom koji će u njihovu svakodnevicu unijeti dašak luksuza, a svaku prostoriju njihovog doma učiniti još posebnijom. Kad kupujete poklon za mamu ne možete pogriješiti ako razmišljate praktično poput nje, birate njima omiljeni klasični dizajn i kupujete svakodnevne stvari u njihovom najluksuznijem izdanju. Pretvorite kupaonicu u njihov osobni wellness centar, ormar u garderobu iz snova, dnevnu sobu u oazu za odmor, a nezaobilazne stvari iz njihove dnevne torbe zamijenite njihovim najboljim izdanjima. U nastavku vam donosimo poklone koji će ispod ovogodišnje jelke oduševiti svaku mamu.

POKLONI KOJE ĆE NOSITI GDJE GOD KRENULA

Gdje god krenula, dnevna torba svake mame mjesto je u kojem stanuje sve što njoj i svima oko nje ikad može zatrebati. Baš poput čarobne torbe Mary Poppins, u maminoj torbi nalazi se više stvari no što bi itko pomislio da može stati. Ovog Božića, poklonite im novu torbu koja će u njihovim rukama, poput svake, brzo postati čarobnim mjestom ili izaberite jednu od nezaobilaznih stvari koje se kriju u njoj i uvijek su samo njihove. Novi mobitel, luksuzni privjesak za ključeve ili kvalitetni planer praktične su stvari koje nitko neće cjeniti više od mame koja je uvijek u pokretu.

POKLONI KOJI ĆE KUPAONICU PRETVORITI U NJIHOV OSOBNI WELLNESS

Vrijeme koje će posvetiti opuštanju i njezi ono je koje će, radi tisuće obaveza, najčešće izbaciti iz prenapučenog rasporeda. Dio wellness atmosfere ovog im Božića poklonite ispod božićne jelke, u kvalitetnim proizvodima za njegu kože lica i tijela. Nekoliko jutarnjih minuta tišine posvećenih ispijanju prve kave i njezi ili večernje skidanje šminke ovaj će im poklon pretvoriti u samo njihove posebne trenutke, svakodnevni luksuzni ritual koji će im uljepšati početak i završetak svakog dana.

POKLONI ZA NJEZINO OMILJENO MJESTO – NJEZIN DOM

Povratak njihovom domu u njima će izazvati osjećaj sreće nebitno vraćaju li mu se nakon napornog radnog dana ili opuštajućeg godišnjeg odmora. Jastuci, dekice ili dekorativni ukrasi koji njihov dom čine toplijim i posebnijim uvijek su na njihovoj listi želja i poklon koji će rado podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima. Pri odabiru poklona za dom, jedino što trebate je u obzir uzeti paletu boja i njihov stil uređenja prostora i ovim poklonom u mamin očima nikad ne možete pogriješiti.

LUKSUZNI POKLONI KOJI ĆE JE RAZMAZITI

U potpunosti neočekivani, ovi će ih pokloni iznenaditi i oduševiti u božićno jutro. Iako su oni više no što bi ikad tražile, istovremeno oni su pokloni koje potajno želi svaka žena i koji će ih potaknuti da se osjećaju posebnije no ikad svaki put kad nanesu kap mirisnog ulja ili potez ruža, svoju jednostavnu kombinaciju ukrase decentnim nakitom i svilenom maramom ili se za najhladnijih dana ugriju kožnim rukavicama i mekanim šalom izrađenim od luksuznog kašmira, svile i vune.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Guliver, Sanja Jagatić, Lancel, Acro, L’occitane, Alavi, Vichy, Nivea, Zara, Design Therapy, Dior, Nordstrom, Massimo Dutti, Max Mara, Screenshot

Učitati još
Zatvori