Shopping vodič: Najljepši i najoriginalniji pokloni za Majčin Dan
Shopping vodič: Najljepši i najoriginalniji pokloni za Majčin Dan

Shopping vodič: Najljepši i
najoriginalniji pokloni za Majčin Dan

Majčin dan ove godine pada 14. svibnja – što je ovaj vikend. Pa ako još uvijek niste pronašli savršen poklon za svoju mamu, baku, svekrvu ili majčinsku figuru u vašem životu sigurno će vam pomoći naš shopping vodič za Majčin dan. Za vas smo pripremili niz prijedloga za darivanje. Pobrinuli smo se da odaberemo poklone u svakoj cjenovnoj kategoriji. Tako da vašu mamu možete razmaziti nečim posebnim bez obzira na budžet. Vrijeme zaliha i dostave podložno je brzim promjenama, stoga predlažemo da naručite već danas ili požurite u dućane.

Bilo da kupujete za svoju mamu ili blisku prijateljicu koja je upravo dobila dijete, najbolji darovi za Majčin dan su oni koji su pažljivo osmišljeni. Moći ćete doista pokazati svoju zahvalnost za sve što rade odabirući proizvode koji govore o njihovoj osobnosti i interesima. Na primjer, ako žena kojoj kupujete poklon voli luksuzne proizvode, zasigurno će se razveseliti ako dobije dijamantnu ogrlicu ili niche parfem.

Bez obzira na njezinu osobnost ili stil, proslavite sve divne majke u svom životu uz ove ideje za poklone s kojima nećete pogriješiti.

Nakit

Dekorativna kozmetika

Za kosu

Odjeća

Obuća

Modni dodaci

Parfemi i svijeće

Ako ste ove godine odlučili da mami ne želite kupovati klasične poklone, imamo prijedloge i za to. Želite se više družiti s mamom i provesti kvalitetno vrijeme s njom?

Isplanirajte izlet u Šibenik, a ako ne znate kada možda vam pomognu mnogobrojni koncerti. Jose James, Emeli Sande, Sigura Rosa i Bonobo dolaze u Šibenik u ljetnim mjesecima na Tvrđavu sv. Mihovila.

Također, ako vam se svidjela ideja izleta i želite mamu iznenaditi savršenim odmorom, Valamar hoteli imaju last minute ponude do 30% popusta za odmor na Jadranu.

A ako je vaša mama velika gurmanka, sigurno će joj se svidjeti restoran Martinis Marchi na otoku Šolti. U pripremi jela koriste prije svega lokalne i sezonske namirnice kako bi gostima pružio vrhunski mediteranski doživljaj. Prestižni gastronomski vodič Gault&Millau Hrvatska 2022. ocijenio je restoran Martinis Marchi s visokih 15.5 bodova i dodijelio priznanje za “Najbolju uslugu/servis”, a austrijski Falstaff uvrstio ga je u top 3 restorana u Hrvatskoj.

Koju god vrstu poklona odaberete za svoju mamu, bitno je da su pažljivo osmišljeni. Moći ćete doista pokazati svoju zahvalnost i koliko vam znače odabirući proizvode koji govore o njihovoj osobnosti i interesima. Na primjer, ako vaša mama voli luksuzne proizvode, zasigurno će se razveseliti ako dobije dijamantnu ogrlicu ili niche parfem.

I zapamtite: najbolji darovi za Majčin dan ne moraju biti isključivo materijalni, odnosno oni koji zauzimaju prostor u njihovim domovima ili ormarima. Ako ste se odlučili Majčin dan obilježiti kod kuće, organizirajte klasičan movie night uz prigodne filmove ili serije te palačinke s njezinom najdražom Linoladom. Također, malim znacima pažnje poput odlaska po namirnice u Lidl umjesto nje ili pravljenja njezine omiljene slastice svakako ćete pokazati koliko vam znači.

Sretan Majčin dan!

Sjetite se samo koliko su nama naše majke posvetile vremena, truda, energije i pažnje! Iako im na isti način trebamo vraćati svakodnevno, neka se osjećaju posebno na njihov poseban dan.

Foto: Instagram (@marianna_hewitt, @christine_aestheticcredit, @yolanda.hadid), Martimex, Zalando, Answear, Mamić 1970, Zaks, Zlatarna Dodić, dm, Khiel’s, Dermacare, L’Occitane, Farmacia.hr, Uchka, Skintegra, Revelo Cosmetics, Olival, Afrodita, Chanel, Keune, Mona, Europa 92, daljepoti.hr, On Running, Izipizi, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori