Shopping vodič: Najljepši i najoriginalniji pokloni za Majčin Dan
Shopping vodič: Najljepši i najoriginalniji pokloni za Majčin Dan

Shopping vodič: Najljepši i
najoriginalniji pokloni za Majčin Dan

Majčin dan ove godine pada 12. svibnja – što je za točno četiri dana! Ako još uvijek niste pronašli savršen poklon za svoju mamu, baku, svekrvu ili majčinsku figuru u vašem životu, sigurno će vam pomoći naš shopping vodič za Majčin dan. Za vas smo pripremili niz prijedloga za darivanje u raznim kategorijama. Zapamtite, što god da odlučite pokloniti, najvrjedniji darovi za Majčin dan uvijek su oni koji su pažljivo osmišljeni i odabrani sa srcem. Nema sumnje da će se svaka mama jako razveseliti!

Želimo da se mame uvijek, a pogotovo na njihov dan, osjećaju voljeno i posebno. Proslavite sve divne majke u svom životu uz ove ideje za poklone.

Nakit

Njega lica i tijela

Za kosu

Odjeća

Obuća

Modni dodaci

Parfemi

Ako ste ove godine odlučili da mami ne želite kupovati klasične poklone, isplanirajte odlazak u prirodu ili kratki izlet. Naša preporuka je izlet u Šibenik i posjet Tvrđavi sv. Mihovila koja nudi bogat sadržaj i glazbeni program koji možete pogledati ovdje. Sigurni smo da ćete pronaći koncert kojim bi mogli iznenaditi mamu!

Što god da odlučite pokloniti svojoj mami, sigurni smo da ćete ju jako razveseliti. I zapamtite, najbolji darovi za Majčin dan ne moraju biti isključivo materijalni, odnosno oni koji zauzimaju prostor u njihovim domovima ili ormarima. Ako ste se odlučili Majčin dan obilježiti kod kuće, organizirajte klasičan movie night uz prigodne filmove ili serije.

Sretan Majčin dan!

Sjetite se samo koliko su nama naše majke posvetile vremena, truda, energije i pažnje! Iako im na isti način trebamo vraćati svakodnevno, neka se osjećaju posebno na njihov poseban dan.

Foto: Instagram (@vikyrader, @pernilleteisbaek), Chanel, Mona, Skintegra, Essence, Catrice, Xiaomi, Martimex (Ferragamo, Chloe, Collistar, Leonor Greyl), Europa 92 (Levis, Scotch & Soda), Dermalogica, Jane Iredale, Mamić, Curaprox, Tvrđava kulture Šibenik, dm, Alfa Vision (Gucci), Revimed, Poliklinika sinteza, Izipizi, Mamić 1970, Zaks, Borboleta, Zara, Zalando (Nike, Mango), Beauty Bay (Coco & Eve, Umberto Gianinni), Love, Ana, Olival, Equa)

Učitati još
Zatvori