Shkatulica je šarmantan prostor u Zagrebu u kojem rođendan mogu proslaviti mališani, ali i roditelji
Shkatulica je šarmantan prostor u Zagrebu u kojem rođendan mogu proslaviti mališani, ali i roditelji

Shkatulica je šarmantan prostor u Zagrebu u kojem rođendan mogu proslaviti mališani, ali i roditelji

Ako niste fan velikih igraonica u kojima u isto vrijeme svoje rođendane slave nekoliko grupa mališana, a ne znate kako sve goste smjestiti u stan i pritom dobro zabaviti djecu, novootvorena Shkatulica mogla bi biti pravi izbor za vas.

Riječ je o šarmantno uređenom prostoru na adresi Čazmanska 8, u kojem posebne trenutke mogu proslaviti mališani i njihovi najmiliji, zahvaljujući posebnom konceptu.

Iza koncepta Shkatulica stoji kreativka Lucija Juroš, koja je poželjela osmisliti originalan prostor za svoje dijete i za druge mališane, a u tome je svakako uspjela.

Lucija je prije više od deset godina pokrenula prvu hrvatsku beauty agenciju, s kojom postiže uspjehe kako u Hrvatskoj, tako i van naših granica, a sada je odlučila svoje oko za detalje i kreativni duh uložiti i u projekt Shkatulica.

Intimna atmosfera za čarobne uspomene

Prostor Shkatulica prilagođen je dječjoj igri bez granica, ali i roditeljima, prijateljima i rodbini koji u ovom slučaju djecu ne ostavljaju na čuvanje animatorima već zajedno s njima slave. Upravo zato, ovo nije klasična rođendaonica već prostor u kojem veliki i mali mogu uživati zajedno slaveći radosne trenutke.

Shkatulicu za proslavu svog rođendana može unajmiti i mama (ili tata) te pozvati prijatelje s djecom koji će uživati do mile volje u malenim instrumentima, dječjoj čajanki, retro autićima, biciklima ili igri na dječjim kioscima s hranom koja izgleda poput prave, dok odrasli veselo čavrljaju i uživaju u pogledu na bezbrižnu zabavu svojih mališana.

Svaki detalj na svom mjestu

Lucija kaže kako je mjesecima osobno birala svaki detalj koji se nalazi u Shkatulici, od krpenih mrkvica i umjetnih peciva koja izgledaju tako slasno da ih želite zagristi pa sve do drvenih bubnjeva, a upravo se taj osjećaj za detalje osjeti pri prvom ulasku u prostor u kojem vlada pozitivna energija.

Scenografija se mijenja sezonski pa tako prostor raste, živi i mijenja se ovisno o godišnjem dobu.

Ekološke igračke dobre za razvoj dječje mašte i zdrava prehrana idu ruku pod ruku

Shkatulica je puna igrački od drva i recikliranih materijala, a Lucija naglašava kako se trudi pod svaku cijenu plastiku svesti na minimum. Uz igračke koje su dobre za djecu i za okoliš, u Shkatulici djeca mogu uživati u brojnim zdravim grickalicama poput sušenog ananasa ili banane te piti domaći sok od bazge.

Obiteljske fotografije snimljene u opuštenoj atmosferi

Prostor Shkatulica nije namijenjen samo rođendanima i obiteljskim druženjima. Možete ga iznajmiti i kako bi u njemu napravili predivne fotografije svojih klinaca ili fotke cijele obitelji.

I u ovom slučaju koncept je poseban – Shkatulica se iznajmljuje po satu, a roditelji dovode svog fotografa ili sami fotografiraju svoje klince dok uživaju u svim pogodnostima ovog ljupkog prostora.

Shkatulicu za potrebe fotografiranja može iznajmiti i nekoliko mama koje su prijateljice te snimiti svoje klince i klinceze u igri.

Za mališane, mame, tate i bebice

Na kraju ove zgodne priče ne možemo a da ne istaknemo poseban kutak rezerviran za mame dojilje, u kojem se novopečene mame mogu udobno smjestiti u ljuljačci obasutoj lampicama i nahraniti svoju bebicu.

Ako želite bukirati proslavu rođendana ili prostor Shkatulica za fotografiranje, javiti se možete ovdje. 

Učitati još
Zatvori