Shelby&Co novi je domaći brend namijenjen psima i njihovim ljudima
Shelby&Co novi je domaći brend namijenjen psima i njihovim ljudima

Shelby&Co novi je domaći brend
namijenjen psima i njihovim ljudima

Na domaćem tržištu sve je veći broj sjajnih novih brendova namijenjenih psima i „njihovim ljudima“. Tako se nedavno pojavio i novi Shelby&Co. koji je, kako kažu nastao iz želje da ljubiteljima pasa ponude nešto novo, do sada nedostupno na našem tržištu. 

shelby-co-journal6

Pas Shelby kao inspiracija

Kućni ljubimci mogu nam biti inspiracija za doista svakakve ideje, od svakodnevnih life hackova do poduzetničkih pothvata. Upravo tako je pokretačima ovog brenda inspiracija bio whippet Shelby koji im je živote okrenuo za 360 stupnjeva od kada je ušao u njih.

“Sve je započelo kada smo otvorili Shelbyjev Instagram profil putem kojeg svakodnevno dijelimo naše zajedničke avanture. Želja nam je bila povezati se s ljudima i njihovim njuškicama koji, kao i mi, vole provoditi slobodno vrijeme sa svojim ljubimcem. Tada nismo ni sanjali da ćemo postati dio jedne prava male Zajednice. Tako se rodila i ideja za pokretanjem brenda. Kako se brojni brendovi posvećeni vlasnicima pasa fokusiraju prvenstveno na proizvode za pse, mi smo odlučili krenuti u malo drugačijem smjeru i predstaviti se s kolekcijom modnih dodataka za vlasnike.” – kažu nam vlasnici brenda.

Ovdje ćete pronaći kolekciju statement komada kojima ćete i kroz modu, na zanimljiv način, moći izraziti ljubav prema svom ljubimcu. Kolekcija se sastoji od šilterica i gymsack torbi koje su namijenjene svim ljubiteljima mode i pasa, neovisno o njihovom stilu.

shelby-co-journal7
shelby-co-journal5

“Vodili smo se pravilom „manje je više“ i odlučili se za minimalizam, decentne natpise i vintage stil koji daje poseban šarm svakom stajlingu. Ideje za natpise dobili smo u našoj „Insta Zajednici“ i neke naše svakodnevne nazive i izraze odlučili smo prenijeti i na naše šilterice i torbe. Od svima dobro poznatih naziva koje svakodnevno koristimo u našim objavama i međusobnoj komunikaciji, kao što su „hoomom“ i „hoodad“, pa do sintagma inspiriranih upravo našim razgovorima i avanturama.”

U njihovom asortimanu uskoro će se naći i proizvodi za pse i to oni za kojima su i sami imali potrebu, ali ih nažalost nisu mogli pronaći na našem tržištu, a nekolicina alternativa dostupnih preko stranih webshopova nije zadovoljavala njihove potrebe. Kako i sami redovito podupiru domaće male proizvođače i brendove, napravit će i suradnju s dva njima draga brenda; jednim hrvatskim i jednim iz susjedne nam Slovenije.

“Cilj nam je širiti svijest o važnosti potpore malim lokalnim biznisima i važnosti suradnje i vjerujemo da kada imaš dobru ideju i dobar proizvod te kada radiš sa srcem ljudi će to i prepoznati.”

shelby-co-journal10

Shelby&Co. proizvode bit će moguće naručiti preko Instagrama, a u planu je i webshop.

Učitati još
Zatvori