Selma Štrkljević Mravak otvorila nam je vrata svog Little Wonder studija

Brend Little Wonder pratimo od njegovih početaka i predivan dizajn iza kojeg stoji Selma Štrkljević Mravak. Jedan od prvih brendova minimalističkog nakita koji je vrlo brzo postao popularan među Hrvaticama razvijao se iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, a i dan danas je jedan od najpoželjnijih među Hrvaticama. Razlog tome svakako je posebnost Selminog dizajna koji je vječno nosiv, ali i upečatljiv unatoč svojim jednostavnim linijama i oblicima.

Selma se u posljednje vrijeme posebno igra s dragim kamenjem te stvara luksuznije komade koji osvajaju žene, kako na prstenju tako i na naušnicama i narukvicama. Little Wonder često možemo uživo vidjeti u kupiti i u Zagrebu jer Selma često gostuje na gradskim eventima i sajmovima, a Little Wonder možete uvijek naručiti i preko web shopa concept storea Krug koji je jedan od ‘must see’ mjesta u Splitu.

Uvijek smo se pitali kako izgleda izrada nakita iza glamura i finalnog rezultata, a Selma nam donosi uvid upravo u taj dio svoje dugogodišnje kreativne priče. Little Wonder Studio nalazi se u Splitu, a nedavno ga je posjetila i poznata splitska fotografkinja Ivona Bezmalinović poznatija kao @bezminica. Tako su nastale ova divne ‘behind the scenes’ fotografije koje nas uvode u svijet obožavanog nakita.

0