Vichy na svečanoj večeri u Dubravkinom putu povezao gastronomiju i beauty

Vichy na svečanoj večeri u Dubravkinom putu
povezao gastronomiju i beauty

Ana Andrašek i Dario Scaglia

Vichy 3D mapping večera u Dubravkinom putu

Vichy je napravio novi iskorak u pronalaženju najbolje njege za kožu, složit će se mnogi nakon jučerašnje jedinstvene večere za dvadeset odabranih uzvanika u eminentnom zagrebačkom restoranu Dubravkin put. Večera je na zanimljiv način povezala dvije naizgled nespojive teme i predstavila ih kroz fuziju vrhunske kozmetike i vrhunske gastronomije. Ovo jedinstveno događanje u Hrvatskoj pobudilo je velik interes, ali i znatiželju – kako ukusne zalogaje povezati s njegom kože? Odgovor na to pitanje dolazi u kreativno pripremljenom jelovniku od četiri slijeda jela, koja svojim sastojcima i pripremom pričaju priču o četiri linije Vichy proizvoda za različite tipove kože.

U Vichy gastronomsko-kozmetičkoj rapsodiji uživale su i neke poznate dame poput Leone Paraminski, Ive Radić, Ive Šarić, Loredane Bahorić te brojni drugi uzvanici.

Iva Radić

4 slijeda za 4 Vichy proizvoda

Večera je tako započela Panna cottom od jogurta uz kremu od pečenog limuna, potočarke i nara, bogatih vitaminom C, antioksidansom Baicalinom i probiotičkim derivatom Bifidusom, koji se najbolje mogu povezati uz Vichyjevu liniju Slow Age. Njena odlika je zaštita protiv dnevnih agresivnih faktora koji ubrzavaju starenje kože, kao i korekcija sitnih znakova starenja, a namijenjena je ženama koje žele usporiti pojavu znakova starenja te što dulje zadržati izgled mlađe i zdravije kože.

Ukusno predjelo slijedio je rižoto od šumskih gljiva s prahom od crnog čaja, a fermentirani ekstrakt crnog čaja aktivni je sastojak Vichy linije Idealia namijenjene ženama koje žele kožu s više energije i zdrav izgled blistavog sjaja. Uz ovu liniju proizvoda ni užurbani tempo života neće naškoditi kvaliteti kože.

Leona Paraminski

Kao sljedeći na meniju našao se file lososa pečen u začinskim travama uz kremu od buče, umak od šafrana i mladi špinat, uz koji se veže Vichyjev NEOVADIOL magistral hranjivi balzam za gustoću i ugodu kože u menopauzi. Sa svojim obnavljajućim vitalnim uljima (Omega 3, 6 i 9) ovaj balzam nadoknađuje gustoću i veliki gubitak lipida u koži, stoga je namijenjen ženama u menopauzi i nakon nje, kako bi povratile osjećaj ugode na koži.

Posljednje jelo na jelovniku bio je desert Šuma čiji zanimljiv naziv skriva lješnjak, bademe i pistacio, a poveznica s linijom Liftactiv nalazi se u ramnozi, šećeru ekstrahiranom iz kore drveta za odličan okus, ali i hranjive elemente u njezi kože. Vichy Liftactiv namijenjen je svim ženama koje se suočavaju s kronološkim i dnevnim znakovima starenja te pruža odlično rješenje za korekciju bora i nadomjestak gubitka čvrstoće kože.

Vichyjeva gastro priča ispričana je u najukusnijim tonovima, a kolika je njena vrijednost za kožu provjerite i sami!

Loredana Bahorić

Iva Šulentić

Ana Andrašek i Leona Paraminski

Iva Šarić, Iva Radić i Leona Paraminski

Iva Radić

Iva Šarić

Leona Paraminski

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori