Talk-show Ženska priča uz ležerne razgovore okupio influencere

Talk-show Ženska priča uz ležerne
razgovore okupio influencere

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je održan drugi ovosezonski zabavni talk-show ‘Ženska priča’. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila je hrvatske influencere: Alis Marić, Maju Brekalo, Luciju Lugomer i Domagoja Jakopovića Ribafisha. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Svi željni zanimljivih i zabavnih tema, sinoć su uživali u razgovorima o poslu, izazovima, putu uspjeha, svim usponima i padovima, a influenceri su spremno odgovarali na brojna pitanja publike. Influenceri su pričali o prednostima i manama svog posla, frekvenciji objava na svim platformama , važnosti dobrog sadržaja, kvalitetne fotografije, komunikacije sa sljedbenicima te mogućnosti zarade koja uslijedi tek nakon mukotrpnog rada kojeg prepoznaju klijenti.Tko su oni i o čemu su razgovarali pročitajte u nastavku.

Ženska priča  – Alis Marić

U ugodnom dvosatnom razgovoru s komičarkom Marijanom Perinić, Alis Marić s portala ‘Čitaj Knjigu’ otkrila je kako je u 50-oj godini svog života dobila otkaz te se sasvim slučajno i intuitivno bacila u vode društvenih mreža.  O njima tada nije znala baš puno, a danas na Facebooku ima preko 440,000 pratitelja te na Instragramu preko 55,000. Ova strastvena čitačica, regionalna influencerka, koju vjerno prate u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, svojom je strašću, upornošću i trudom oživjela vrijednost knjige te dokazala svima kako je čista laž da knjige odumiru. Nazivaju ju još i ‘baka blogerica’, a trenutno vodi četiri facebook pagea, ima svoju osobnu biblioteku, udomljuje preko 700 knjiga, a posebno ju vesele posjeti zatvoru Remetinec. Pokrenula je projekt ‘Okreni novu stranicu’ kojim zatvorenike upoznaje s važnošću čitanja.

Prvi hrvatski plus size model

Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, bez imalo zadrške je pričala o svojim počecima. Oni nisu bili obećavajući, al danas svejedno broji preko 163,000 pratitelja na Instragramu i na Facebooku. Kaže da je do prije tri i pol godine bila obična djevojka iz susjedstva, ali su joj ponekad ukazivali na fizičke sličnosti s Angelinom Joli. Tako joj se pobudila  želja da postane model za lice, kosu, nokte, pa je preko Youtube počela učiti pravila i trikove. Tek tada je shvatila da njezina težina nije nedostatak već koju može iskoristiti u svijetu manekenstva.

Bivša stjuardesa sada je food blogerica

Sve o okusnoj i finoj hrani je itekako ispričala stjuardesa Maja Brekalo. U karijeri je preletjela više od 15,000 sati u zraku. Osim ljubavi prema nebu, velika ljubav rodila se i prema zdravoj plant based hrani. Maja već godinama piše svoj blog o veganskoj hrani, na kojem se mogu pronaći recepti, postupci pripreme hrane, uz fotografije koje sama obrađuje. Velika joj je želja proširiti svoje djelovanje i na druga područja  jer smatra da zdrav život ne obuhvaća samo prehrana, već i važnost bavljenja sportom, ali i uživanje na putovanjima. Posebno se veseli svojoj prvoj kuharici koja bi uskoro trebala izaći.

Zabavne priče jednog kolumnista

Malo tko odiše tolikom skromnošću i jednostavnošću kao jedan od najpoznatijih hrvatskih blogera i kolumnista Domagoj Jakopović Ribafish. Publiku je nasmijavao i savjetovao svojim zabavnim pričama iz bogatog gastronomskog života. Poznat po kolumnama o muško- ženskim odnosima te putopisima, Ribafish se u zadnje vrijeme ipak isprofilirao u renomiranog poznavatelja hrane i pića. Ovaj old school influencer itekako pozna gdje se po Hrvatskoj, a i po svijetu dobro jede i pije. Uskoro će publiku počastiti i s knjigom objavljenih kolumni o muško ženskim odnosima. Ugodnoj atmosferi svakako je pridonijela i publika s  pitanjima, a voditeljica Marijana Perinić je naglasila važnost redovnog pregleda dojke. Bila je to još jedna uspješna ‘Ženska priča’, a nastavak očekujemo 20.studenog s nekim novim, zasigurno zanimljivim ženskim licima.

Foto: Goran Berović

Učitati još
Zatvori