Čarobni A’marie i Storybook salon piknik

Čarobni A’marie i
Storybook salon piknik

ama2

U sklopu Storybook salona dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je svoju novu jesen/zima 2016./17. kolekciju. Raskošni zagrebački vrt u samom centru grada poslužio je kao idealna kulisa ovog modnog piknika u kojem su modeli isprepleteni među uzvanicima stvorili čarobnu atmosferu. Kako su priroda, šuma i njeno bogatstvo bili i osnovna inspiracija prilikom stvaranja nove kolekcije ovo se predstavljanje savršeno uklopilo u viziju.

prva

Anamarija Brkić i Ivona Čulo

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

Inspirirani tradicionalnim prezentacijama s početka i iz polovice prošlog stoljeća, koje su zagrebački modisti organizirali u svojim salonima i stanovima, Storybook magazin održao je još jedan Storybook salon, koji je ovaj put predstavio ideje dizajnerice Anamarije Brkić.

mia-kovacic-i-vedrana-carapovic

Mia Kovačić i Vedrana Čarapović

Nova kolekcija brenda A’marie donosi novitete na više razina. Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala za žene koje vole biti drugačije, a ne nužno upadljive, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A’marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljiv jacquard od kojeg su izrađeni volumenozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna Alpace vuna i pliš.

Tena Jeić Gajski

Tena Jelić Gajski

Za jesen/zimu 2017. brend A’marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić.

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Cijela kolekcija biti će dostupna na poznatoj modnoj adresi, u Gundulićevoj ulici 19, u Zagrebu, te na webshopu Amarie-fashion.com. Povodom predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonjenost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibiitet ovaj put preslikala na detalj za uređenje doma.

tihana-harapin-zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

vedrana-carapovic-i-ivan-vukusic

Vedrana Čarapović i Ivan Vukušić

Zrinka Jelić Belinić i Romano Decker

Zrinka Jelić Belinić i Romano Decker

sayon-bangoura-s-djevojkom-josip-tesija-i-kristina-bangoura

Sayon Bangoura, Josip Tešija i Kristina Bangoura

Za jesen/zimu 2017. brend A’marie najavljuje suradnju i s modnim imenom regionalne scene. Iza poznatog beogradskog brenda espadrila Mishka stoji dizajnerica Emilija Katić, koja izrađuje espadrile od prirodne kože s upečatljivom mašnom, a one su se svojim dizajnom idealno stopile s A’marie odjećom.

dscf8689

dscf8646

dscf8640

dscf8708

dscf0010

vedrana-carapovic-i-anamarija-brkic

tihana-harapin-zalepugin-anamarija-brkic-nevena-rendeli-i-marija-sardelic

Aleksandra Orlić i Vanja Ljubić Prpić

Aleksandra Orlić i Vanja Ljubić Prpić

modeli

anamarija-brkic-2

Foto: John Pavlish, Ivana Karlauto & Robert Gašpert

Učitati još
Zatvori