Reebok Aztrek tenisice službeno predstavljene u Zagrebu

Reebok Aztrek tenisice službeno
predstavljene u Zagrebu

Nosi se retro – Nose se devedesete – Nosi se Reebok Aztrek

Prošlog su vikenda svi nostalgičari ’90-ih došli na svoje jer devedesete pamtimo kao razdoblje najzabavnijih i najluđih trenutaka, bilo da govorimo o modi, stilu, glazbi ili umjetnosti.

Zahvaljujući Reeboku i njegovom partneru Not Ordinary Sneaker Storeu, u zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu, jednom od najboljih retro barova u centru grada koji je poslužio kao idealna kulisa, svjedočilo se velikom povratku legendarnog modela Reebok Aztrek.

Tenisica iz ’93 koja je definitivno je promijenila sva pravila igre i postala pionir među trkačkim tenisicama, danas je prepoznatljiv i originalan simbol devedesetih koja novom siluetom doživljava svoj veliki comeback.

U društvu Kandžije, Damira Kedže i Jelene Žnidarić Zsa Zse, Mateje Frajsberger, Bizze iz Bolesne braće, Joška Lokasa te DJ Ree i drugih, osvježilo se sjećanje na devedesete godine zabavnim nagradnim kvizom, Reebok Runner ’90s igricom, cugom i slasnim Reebok burgerima.

Reebok Aztrek potražite u Not Ordinary Sneaker Storeu – Tkalčićeva 4 – po cijeni od 749,00 kn, a o novoj Atrek kolekciji saznajte više na https://reebok.hr/aztrek/.

Matea Frajsberger i Damir Kedžo

Zsa Zsa

Kandžija i Joško Lokas

Kandžija i Joško Lokas

Domagoj Puljić

Domagoj Puljić

Foto: PR

Učitati još
Zatvori