Uz brojne poznate, poliklinika Sinteza proslavila je 10. rođendan

Uz brojne poznate, poliklinika Sinteza
proslavila je 10. rođendan

dr. Jeannette i Mislav Gjurić s Natašom Janjić

U petak 25.05. u poznatom restoranu Dubravkin put uz probrano društvo, prijatelje i poslovne partnere, supružnici Jeannette i Mislav Gjurić proslavili su 10 godina uspješnog poslovanja poznate zagrebačke Poliklinike Sinteza za estetsku medicinu i kirurgiju te komplementarnu medicinu koja posluje u Zagrebu na adresi Folnegovićeva 1c.

Event je vodila glumica Nataša Janjić, inače prijateljica supružnika Gjurić i ambasadorica poliklinike, a za dobru atmosferu pobrinule su se pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumice Marija Borić i Jelena Miholjević, također ambasadorice poliklinike.

Iva Radić i Renata Končić Minea

Glazbenik Zoran Mišolongin i DJ Hrvoje Jelinčić bili su zaduženi za glazbeni dio programa.

Nakon dugogodišnje uspješne inozemne karijere, 2008. godine dr. Jeannette Gjurić zajedno sa svojim suprugom, prof. dr. sc. Mislavom Gjurićem, otvorila je jednu od najsuvremenijih hrvatskih poliklinika za estetsku medicinu i kirurgiju koja je uspjela spojiti suvremenost i sofisticiranost medicinske ustanove s blagodatima komplementarne medicine.

dr. Jeannette Gjurić i prof. dr. sc. Mislav Gjurić

Na čelu s vlasnicima poliklinike – dr. Jeannette Gjurić, specijalisticom anesteziologije, stručnjakinjom za tradicionalnu kinesku medicinu i zaljubljenicom u estetske tretmane koje oplemenjuje s komplementarnom medicinom i prof. dr. sc. Mislavom Gjurićem, otorinolaringologom i neprikosnovenim stručnjakom za estetsku plastičnu kirurgiju glave i vrata, koji je danas je jedan od najtraženijih kirurga u Hrvatskoj, te timom eminentnih hrvatskih specijalista, Poliklinika Sinteza postaje odredište svih onih koji žele vrhunsku, individualnu i sigurnu uslugu sa samo najboljim materijalima i opremom.

Renata Končić Minea, dr. Jeannette Gjurić i Nevena Rendeli

U ugodnom ambijentu poliklinike s bogato opremljenim sobama koje daju dojam više luksuznog hotela, nego liječničke ustanove, pacijentima je na raspolaganju tim specijalista, medicinskih sestara i kozmetologa po potrebi i 24 sata dnevno.

Uspješni zahvati i brzo vrijeme oporavka nakon zahvata donijeli su Sintezi i ovom dvojcu veliki ugled i popularnost, ne samo u Hrvatskoj već i izvan naših granica.

Jelena Miholjević i dr. Jeannette Gjurić

Velika stručnost, inovativne metode, uspjeh, profesionalnost te korektne cijene svake godine na njihova vrata dovode sve veći broj klijenata.

„Mi smo u potpunosti posvećeni pacijentu. Razmišljamo o njima ne samo u klinici, već i izvan nje, stalno mislimo što bismo još bolje i inovativnije mogli napraviti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom već punih 10 godina motiviraju i potiču da težimo još boljem“, zaključuju supružnici.

Tim Poliklinike Sinteza

dr. Jeannette Gjurić i Marija Borić

Mladen Fogec, Gordana Deranja, dr. Jeannette Gjurić i prof. dr. sc. Mislav Gjurić

Dr. sc. Mladen Duduković, prof. dr. sc. Davor Mijatović, prof. dr. sc. Mislav Gjurić, Iva Duduković i dr. Marko Kisić

Foto: PR

Učitati još
Zatvori