Ove subote smo se družili u adidas Sports Studiju

Ove subote smo se družili u
adidas Sports Studiju

Ako još niste navratili u adidas Sports Studio na trećem katu adidas trgovine u Ilici 21, definitivno morate. Multifunkcionalni prostor nastao u partnerstvu s poznatom zagrebačkom teretanom MoFit je zamišljen kao sportski studio, showroom i platforma za upoznavanje s najnovijim trendovima, bilo u vježbanju, adidas kolekcijama ili zdravijem načinu života.

Predstavljena aktualna adidas by Stella McCartney kolekcija

Baš zato jer daje mogućnost više različitih aktivnosti unutar jednog događanja je poslužio i kao idealna lokacija za prvo predstavljanje aktualne adidas by Stella McCartney kolekcije koje je održano ove subote.

Dizajnerica Ogi Antunac

Fitness trenerica Klara Benko

Druženje uz yogu i zdrave zalogaje

Trideset Journal.hr uzvanika i drugi gosti dobili su priliku iz prve ruke čuti sve o adidas by Stella McCartney kolekciji, novom dizajnu, ekološki osviještenom pristupu i revolucionarnim materijalima. Razgledali smo i cijelu kolekciju uz vodstvo naše poznate dizajnerice Ogi Antunac, isprobali nove komade i shoppingirali uz specijalne popuste.

Ogi Antunac

Lijepo druženje zaokruženo je opuštajućim vježbama yoge koje je prezentirala MoFit trenerica Klara Benko te naposljetku zdravim zalogajima – svježe cijeđenim sokovima i doručkom u teglicama.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku, a napominjemo da u adidas trgovini na istoj lokaciji u Ilici 21, do 27. studenog 2018., još uvijek traje Black Friday Week i da vas očekuje popust od -30% na široki asortiman odjeće, obuće i dodataka.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori