U Velvetu predstavljena nova Bugaboo dječja kolica

U Velvetu predstavljena nova
Bugaboo dječja kolica

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Biti roditelj jedna je od najljepših, ali zasigurno i jedna od najtežih životnih uloga. Rođenjem djeteta naš život dobiva potpuno novi, dublji i potpuniji smisao te se nepovratno zaljubimo u tu sićušnu kuglicu neizmjerne sreće i veselja. Zadaće i odgovornosti majke i oca mijenjaju se i razvijaju tokom cijelog života usporedno s njihovom djecom, i premda su nam danas, zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologije, mnoge spoznaje o roditeljstvu dostupnije nego ikad, ne može se oteti dojmu kako postaje sve teže biti roditelj u ovom modernom i užurbanom svijetu.

Iva Radić

Iva Radić

Upravo tom tematikom odlučio se pozabaviti Bugaboo, jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija specijaliziranih za dječju opremu. Vođeni mišlju o modernom roditeljstvu, osmislili su cijeli niz sjajnih globalnih evenata, na kojima se u ležernom okruženju i opuštenoj atmosferi razgovaralo o modernom roditeljstvu i kako je to biti roditelj danas.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Prvo hrvatsko Bugaboo druženje

Tako je jučer, u čarobnom i relaksirajućem ambijentu omiljenog zagrebačkog okupljališta Velvet Cafea, upriličeno prvo hrvatsko Bugaboo druženje, na kojem su nazočili brojni poznati Hrvati; trudnice, mame i tate. Voditeljice Zlata Mück Sušec i Nives Ivanišević, glumica Petra Kurtela, fitness trener Mario Valentić, blogerica Lidija Tomas Matijević te voditelj Tomislav Jelinčić s suprugom Ivanom razgovarali su na temu roditeljstva, podijelili međusobno vlastita iskustva, strahove i nade, lijepe trenutke i uspomene, kao i želje za budućnost. Druženju su se također pridružile Jelena Veljača, Iva Radić, Ljupka Gojić, Kristina Bradač i Marija Bišćan.

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Bugaboo Fox

Jedna od najvažnijih odluka prilikom dolaska prinove u obitelj, odabir je savršenih kolica. Različite kompanije nude različite modele dječjih kolica, stoga je pri odabiru željenih kolica potrebno izdvojiti dovoljno vremena, podrobno istražiti tržište te se detaljno informirati prije kupovine. Na hrvatskom Bugaboo druženju ekskluzivno su predstavljena Bugaboo Fox – ultimativna dječja kolica najnovije generacije. Inovativna, elegantna i lagana, a opet iznimno čvrsta, Bugaboo Fox dolaze u kompletu s konstrukcijom, kotačima, okvirom sjedalice/košare, ručkom za nošenje, konstrukcijom pokrova, pokrovom za kišu, udobnim sigurnosnim pojasevima, naslonom za noge, podnicom košare, madracem i torbom ispod sjedala, kao i s posebnim tekstilom za sjedalicu, tekstilom košare, pokrovom za sunce i  za poklopce na kotačima.

Bugaboo-druzenje_Velvet-(2)

Damira Katarina Milićević i Marija Bišćan

Damira Katarina Milićević i Marija Bišćan

Jedinstvenost i originalnost Bugaboo Fox dječjih kolica leži u njihovoj potpunoj prilagodljivosti različitim željama i preferencijama. Uz personalizirani odabir željene boje baze kolica, tekstila sjedalice, držača i pokrova kotača, zaista su nebrojne kombinacije, stoga će nesumnjivo svatko pronaći baš onu kombinaciju koja će najbolje odgovarati njegovom stilu.

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Svoja Bugaboo Fox kolica i dodatnu dječju opremu, kao i sve ostale neophodne stvarčice za vaše dijete, pronaći ćete u preslatkom dućančiću Male Stvari, koji se nalazi na adresi Vjenceslava Richtera 4 (Bundek Centar), Zagreb. Jer život je jedna velika avantura, zato si priuštite dječja kolica koja vas tjeraju da istražite ovaj prekrasni svijet i doživite ga zajedno sa vašom bebicom!

Lidija Tomas Matijević

Lidija Tomas Matijević

Zlata Mück Sušec

Zlata Mück Sušec

Tomislav Jelinčić sa suprugom

Tomislav Jelinčić sa suprugom

Mario Valentić

Mario Valentić

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori