Poznati na otvorenju Liu Jo storea u Arena Centru

Poznati na otvorenju Liu Jo
storea u Arena Centru

Poznate Hrvatice na otvorenju Liu Jo trgovine

Tamara Garbajs, Ecija Ivušić, Sandra Bagarić, Sandra Vranješ, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin

Liu Jo savršeno kombinira eleganciju i ženstveni look koji je upotpunjen bezvremenskim detaljima. Upravo ovakav stil je oduševio prezentericu Jelenu Rozgu, Ivu Radić, Sandru Bagarić, Antoniju Stupar Jurkin, Lanu JurčevićAntoniju Blaće, Tamaru Garbajs, Eciju Ivušić i mnoge druge. Okupljenima je uz svečanu notu predstavljena aktualna kolekcija za jesen/zimu 2017 koja se savršeno uklopila u minimalistički uređen interijer nove modne destinacije koja će zasigurno prirasti srcu mnogih zagrebačkih fashionistica.

Liu Jo Store, Arena Centar

Aktualna kolekcija Liu Jo za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na MUST HAVE jakne obogaćene krznom u boji.

Osim jakni, kolekcija obiluje atraktivnim puloverima, haljinama i elegantnim torbama.

Liu Jo Store, Arena Centar 2

 

Liu Jo Store, Arena Centar 3

Otvorenje Liu Jo trgovine

Liu Jo store pročišćenim i vrhunskim dizajnom prati duh brenda koji je prepoznatljiv po svom ženstvenom i posebnom dizajnu. Zlatna boja u kombinaciji s bijelom čini prostor otvorenim i prozračnim te stvara ugodnu atmosferu za shopping u devedeset kvadrata čistog modnog užitka. Dizajn storea savršeno prati harmoniju između kvalitete materijala i besprijekornog stila branda kroz odabir stilskih elemenata i modernih boja stvarajući novu idealnu shopping oazu u Arena Centru, treću u Hrvatskoj.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Tamara Garbajs, otvorenje Liu Jo trgovine

Tamara Garbajs

Iva Balaban

Iva Balaban

Sandra Vranješ Milić i Lana Jurčević

Sandra Vranješ Milić i Lana Jurčević

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Sandra Bagarić

Sandra Bagarić

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Foto: PR

Učitati još
Zatvori