U društvu modnih insajdera predstavljen je Klodier

U društvu modnih insajdera
predstavljen je Klodier

Petra Sever i Doris Fatur

Petra Sever i Doris Fatur

Jučer je u Dubravkinom putu predstavljena jedinstvena modna platforma KLODIER. Ekskluzivno predstavljanje podržali su brojni modni insajderi poput Loredane Bahorić, Branke Donassy, Tihane Harapin Zalepugin, Karle Zelić, Andreje Bistričić, Maje Merlić, Tomislava Bahorića, Martine Ranilović, i brojnih drugih.

KLODIER je jedinstvena modna E-commerce platforma koja na jednom mjestu okuplja najuzbudljivije fizičke butike, modne ateljee te izložbene prostore domaćih i stranih dizajnera iz raznih gradova.

Loredana Bahoric, Vera Korak i Tomislav Bahoric

Loredana Bahorić, Vera Korak i Tomislav Bahorić

Bilo da se radi o potrazi za poznatim domaćim ili stranim brendovima ili jednostavno o želji za otkrivanjem novih dizajnera ovo mjesto nezaobilazno je za svakog modernog kupca. Osim neusporedivog izbora odjeće, obuće i modnih dodataka, nezaobilazan je i modni/lifestyle kanal Click&Watch koji kroz intervjue, događaje, behind the scenes priče i editorijale upoznaje i prati same dizajnere i zanimljive butik adrese.

Ivana Pavic i Sara Loncaric

Ivana Pavić i Sara Lončarić

KLODIER je na jednom mjestu okupio brojne dizajnere i brendove poput: Charlie design, Dioralop, Klisab, Donassy, I – gle, Nika Tom, Loré, Spirit by T.B., Mirta Jewelry, Bonton store & gallery, Blackpearl by S.L., Fasada ….

Cilj ove platforme je spojiti modu i tehnologiju tj. fizičko s digitalnim te svima predstaviti i one najskrivenije, autentične dizajnere i butike za koje se ni ne zna da postoje u nekom gradu. KLODIER će u budućnosti svoju publiku stalno oduševljavati novim i inovativnim idejama kao što su ekskluzivne kolaboracije dizajnera samo za KLODIER.

Klodier2

Posebnost je što niti jedna druga web trgovina u RH, a ni globalno, nema ovakav koncept predstavljanja fizičkih butika i dizajnera. On pomaže da se butici i dizajneri povežu s globalnom publikom, pravedno natječu i prošire na svjetskom tržištu te da nude svoje proizvode i kreacije svima, a ne samo fizičkim prolaznicima. Prikazuje fizičke butike, izložbene prostore i ateljee kao zasebne brendove te ih kao takve i promovira. Kupcima nudi jedinstvene primjerke, unikatne i autentične komade, manje serije koji se ne mogu pronaći nigdje drugdje što zasigurno u njima izaziva osjećaj ekskluzivnosti i posebnosti.

 Klodier

KLODIER platforma namijenjena je za nove i već poznate domaće i strane dizajnere, butike i njihove brendove, koji su odlučili otvoriti svoja vrata modernom i jedinstvenom kupcu. Proizvodi naručeni putem KLODIERA bit će poslani izravno s njihovih fizičkih lokacija, a svaki proizvod bit će pakiran ručno i s posebnom pažnjom od strane vlasnika butika ili samog dizajnera, čime se prema vašem proizvodu pristupa s velikom pažnjom i ljubavi.

Vera Korak i Dino Brankovic

Vera Korak i Dino Branković

Ovaj poslovni model jamči neusporediv raspon odjevnih komada; od vrlo dobro poznatih brendova pa do najzanimljivijih novih dizajnerskih imena koja se nalaze u raznim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Siena… Kupci jednostavno mogu birati hoće li posjetiti i kupiti svoj odjevni komad online ili fizički u gradu u kojem se nalaze.

Andreja Bistricic, Vera Korak i Maja Miletic

Andreja Bistričić, Vera Korak i Maja Miletić

Hrvatska tvrtka KLODIER prva je tvrtka koja pruža takvu vrstu online usluge i vjeruje kako je stvorena E-commerce platforma koja bi zauvijek mogla promijeniti modno tržište.

Sve informacije o KLODIER platformi možete pronaći na: https://klodier.com/

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori