Najljepše fotografije sa Journal Xmas Partyja

Najljepše fotografije sa
Journal Xmas Partyja

U skromnijem broju no inače, no s podjednako dobrom voljom i energijom, preksinoć smo pod krilaticom #allaboutchange održali još jedan Journal Xmas Party i u društvu poznatih, partnera i klijenata Journala proslavili početak blagdanske sezone, kao i skorašnji kraj 2021. godine, u kojoj smo zajedno stvarali bezbroj prelijepih projekata.

Mjesto radnje za Journalov Destination Christmas bila je monumentalna Lauba, koja je na jednu večer pretvorena u najljepšu blagdansku bajku i ‘dinner venue’ koji je već na prvi pogled plijenio poglede i oduzimao dah svih okupljenih.

Nakon vremena za aperitivo u kojem smo uživali uz glazbene klasike u izvedbi Marka Tolje, naši uzvanici su imali priliku zauzeti svoje mjesto za velikim community stolovima koji su se protezali duž čitave Laube i uživati u autorskim delicijama uvijek kreativnog tima Zvona Cateringa.

Večer je začinio Gibonni koji nas je već uz prve taktove svojih glazbenih hitova izvukao iz stolica i privukao ravno na plesni podij. Naša čarobna blagdanska večer nastavila se sve do ponoći uz ples i pjesmu, a mi smo time zaključili još jednu bajkovitu noć koju ćemo još dugo pamtiti i čuvati blisko u našim srcima. Zahvaljujemo se svim našim gostima koji su sinoć bili dio našeg božićnog slavlja i jedva čekamo neki novi susret uz mnogo dobre zabave, smijeha i trenutaka za pamćenje.

A kako izgledaju ‘best of’ fotografije s partyja sezone? Veliku galeriju pronađite u nastavku!

Najljepše Journal Xmas Party fotografije

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama CitroënZagrebačka banka, TanquerayJohnnie Walker, BarcaffeBadel 1862Answear, Ledo i Aura.

Zahvala tvrtkama Coca ColaJanaJamnicaEnosophiaFeravinoCatering ZvonaMagnolia i Primagel

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja. 

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE

JOURNAL ADVENTSKE KUĆICE NA KOJIMA SMO MINGLALI POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Martina Movrić, Tatjana Bukvić, Matija Vuri, Tara Pušić

Učitati još
Zatvori