Kišobran je bio najpoželjniji dodatak na photowallu Journal.hr partyja

Kišobran je bio najpoželjniji dodatak na
photowallu Journal.hr partyja

Predivan atrij Arheološkog muzeja u Zagrebu, ugostio je više stotina uzvanika Journal.hr Summer of Love partyja, a mi smo se razveselili brojnim licima s kojima nas već godinama veže bliska suradnja. U životu postoji tek šačica okolnosti na koje možemo utjecati, a vremenska prognoza nažalost nije jedna od njih. Na dan eventa iz minute u minutu svaka od nas je na svom pametnom telefonu i laptopu putem raznih aplikacija pratila vremensku prognozu.

Jutro je izgledalo obećavajuće, no u poslijepodnevnim satima kiša je ipak osvježila gradske ulice. No, usprkos tome uzvanici su zadržali pozitivan stav i pred photowall stali spremno pozirajući s najpoželjnijim modnim dodatkom Journal.hr Summer of Love partyja – kišobranom.

Najsimpatičniji photowall Journal.hr Summer of Love partyja

Osim romantične kiše i šarenih kišobrana, večernju atmosferu začinio je odličan glazbeni program uz mlade zvijezde hrvatske glazbene scene. Uvertiru u ljeto zamišljali smo uz visoke temperature, lepršave haljine i divan zalazak sunca. Situacija je bila upravo suprotna, no svejedno ispunjena s neograničeno mnogo lijepih i bezbrižnih trenutaka. Usprkos kiši, Journal.hr Summer of Love party, nastao u suradnji s agencijom Alert, okupio je brojne poznate uzvanike koji se nisu dali smesti neumornim kapljicama, već su se zabavljali na tulumu sve do kasnih večernjih sati.

Kišobrani kao najcool modni dodatak

Kad je kiša stala i spustio se mrak, još jedan kutak u atriju zagrebačkog Arheološkog muzeja ukrao je pozornost. Brojni okupljeni poželjeli su se fotkati ispod neonskog Journalovog znaka koji se savršeno uklopio sa zelenom pozadinom i poslužio kao još jedna Instagrama vrijedna kulisa za fotografiranje.

Atmosferu s Journal.hr Summer of Love partyja pogledajte ovdje.

Tko je sve posjetio Journal.hr Summer of Love party saznajte ovdje.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Summer of Love partyja 2019. godine: Mastercard, Blanc, Beefeater, Stanić d.o.o. i Algida sladoledi, HP Hrvatska, Philips LatteGo, Toyota, Cockta, Jamnica, Vina Laguna.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr goody boxu: Blanc, Stanić d.o.o. i Algida sladoledi, Philips, Cockta, Keune, City Center one, Tim-Dent Miličić, Kozmetika Afrodita, Saponia, Sandoz,
Zvijezda, Dermalogica, jane iredale, Olival, Melem, Lelo, La Roche-Posay, Kiehl’s, Skinfinity, Orbico Beauty, Croatia Airlines, A La Carte Travel.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal.hr partyja.

Foto: Petar Santini, Marija Laća

Učitati još
Zatvori