Večer u znaku ljepote – Aura kozmetika vratila se u Hrvatsku

Večer u znaku ljepote – Aura
kozmetika vratila se u Hrvatsku

Aura team

Ponovno dolazi ono doba godine kada naglašavanje lica postaje beauty prioritet. Proslave i zabave uz party outfite, nezamislive su bez dobrog make up-a. Ruž, tuš, maskara i dobra podloga moraju biti kvalitetni kako bi podnijeli temperaturne razlike i ostali postojani čitave noći. Kozmetički brend Aura, sinoć je proslavio svoj povratak na hrvatsko tržište. Riječ je o brendu duge tradicije, osnovanom prije više od dva desetljeća u Nišu, a danas je jedan od vodećih brendova za proizvodnju i distribuciju kozmetike na ovim prostorima. Svojim dopadljivim i atraktivnim dizajnom, inovativnom formulom te prihvatljivim cijenama, odavno oduševljava svoje korisnike. U nastavku pogledajte tko se sve zabavljao na ženskoj večeri u znaku Aura kozmetike.

Uz Aura proizvode do lijepe kože

Mila Litvinjenko

Asortiman proizvoda sastoji se od pudera, korektora, primera, sjenila, eyelinera, maskara, ruževa, olovki za oči u usne, sjenila za obrve, te više vrsta umjetnih trepavica koje su veliki favorit u beauty svijetu. Do kraja godine Aura priprema i lansiranje novog tekućeg pudera Total Pro s kojim će svaka klijentica postati pravi profesionalac u svijetu šminke. Ako još niste isprobali ovaj odličan kozmetički brend, svakako obogatite svoj neseser nekim od Aura proizvoda, sigurno nećete požaliti.

Olja Vori, Bojana Gregorić Vejzović i Lejla Filipović

Iz kolekcije u kolekciju, Aura se trudi ponuditi najbolji asortiman proizvoda koji svima odgovaraju. Absolute Matte ruževi iz nove kampanje pod nazivom “A star is born”, osvojio je klijentice još od svog prvog lansiranja 2015. godine. Danas ih možete potražiti u BIPA prodavaonicama, a dolaze u još boljoj kremastijoj teksturi, redizajniranog pakiranja pod istim nazivom.

Ženska večer u znaku ljepote

Jelena Marinović

U ugodnoj atmosferi poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put, sinoć su se okupile brojne osobe iz svijeta ljepote i poznate dame poput Nataše Janjić, Bojane Gregorić Vejzović, Olje Vori i Lejle Filipović, koje su imale priliku saznati i isprobati proizvode iz bogatog Aurinog asortimana. Inače, ovo je prvi put u povijesti brenda da Aura ima svoju ambasadoricu, odnosno zaštitno lice. Naime, za cijelu 2018. godinu ambasadorica je naša napoznatija glazbenica Severina Kojić.

Dora Predojević

Markus Geyer, Mila Litvinjenko i Davor Katalinić

Lejla Filipović

Andrea Fabric

Bojana Gregorić Vejzović

Danijela Večerinović

Dalibor Rašo

Donna Lugonja Petković

Hana Hadžiavdagić

Lidija Šeatović

Lucija Lugomer

Maša Zibar

Matea Frajsberger

Nataša Janjić

Olja Vori

Paula Sikirić

Petra Mamić

Mila Litvinjenko i Davor Katalinić

Sonja i Dalibor Rašo

Slađana Ostić

Mila Litvinjenko

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori