Amal i George Clooney postali roditelji blizanaca

Amal i George Clooney postali
roditelji blizanaca

NEW YORK, NY - MAY 04: Amal Clooney and George Clooney attend the "China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 4, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Slavna odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney i njezin suprug, isto tako slavni glumac George Clooney, postali su jučer ujutro roditelji blizanaca, djevojčice i dječaka, Elle i Alexandra. Početkom godine sve obožavatelje slavnog glumačko-odvjetničkog para iznenadila je vijest da očekuju blizance, no do sada nisu odavali mnogo trudničkih trenutaka i Amal je trudnoću provodila udaljenije od žiže javnosti. Sada, kada su postali roditelji i otkrili imena, moramo priznati da su nas iznenadili s odabirom, posebno s obzirom na vladajuće neobične trendove dječjih imena.

ELLA I ALEXANDER

Odabir imena sigurno im nije bio lak – a odlučili su se za istovremeno popularne i klasične varijante. Ella je popularno žensko ime u SAD-u, a najveću popularnost do sada je doživjelo u 2002. i 2012. godini. Sigurno će se opet instantno vratiti u modu, čim je slavni par odabrao to ime za svoju djevojčicu. Alexander je također popularno ime, koje je prisutno još od 1900.-ih, no svoj vrhunac uživao je 2009. godine kada je bilo četvrto najčešće ime u SAD-u. Ella također znači ‘lijepa’ i ‘svjetlost’, dok je Alexander ‘snažan, moćan’ što se posve uklapa u javnu sliku para. Sve u svemu, par je izabrao klasična i zvučna, lijepa imena za svoje blizance.

George and Amal Clooney and Cindy Crawford and Rande Gerber arrive to Ushuaia hotel for Spanish launch of their Casamigos tequila on Ibiza.

Foto: Splash, Getty Images

Učitati još
Zatvori