Alduk božićna večera – druženje koje se ne propušta

Alduk božićna večera –
druženje koje se ne propušta

Sinoć je u čarobnoj atmosferi restorana Zinfandel’s održana još jedna čarobna Alduk večera, koja je kroz sezone i godine postala druženje dizajnera i prijatelja brenda koje se ne propušta.

“Tajna naših evenata je da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je spontani odraz dobrih priprema i još boljih suradnika kojima se na ovakav način zahvaljujemo na uspješnoj godini” izjavio je Ivan kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekta koje radi pod svojim brendom ALDUK.

Gala blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja. Hotel Esplanade otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel’s poslužili su kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom ovoj posebnoj večeri su pružili poseban gala efekt koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od osamnaest metara dužine.

Posebnu modnu priču su ispričale brojne ambasadorice brenda koje su zasjale u Alduk kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Anu Radišić, Lejlu Filipović, Pamelu Ramljak, Ivu Šulentic, Laru Antić, Maru Bratoš, Zsa Zsau, Petru Kurtelu, Anu Vilenicu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković. Među brojnim suradnicima koji su uživali u druženju, hrani i posebnom iznenađenju u vidu pravog Djeda Božićnjaka koji je veselo društvo iznenadio pred kraj večeri svojom pojavom, pozdravima i fotografiranjem u krilu jesu i fotografi Romano Decker, Mare Milin, Franjo Matković, Ivan Pavliš, Jelena Balić, agentica Tihana Harapin Zalepugin, stilistica Ivana Pavić, modni urednik Petar Trbović, vizažistica Dajana Pajkić i ostali. Izvrsna blagdanska i modna večer se, prema očekivanju, otegnula do iza ponoći uz neizostavne zdravice, pjesmu i smijeh.

Ivan Alduk i Jelena Rozga

Ana Radišić

Petra Kurtela

Ivana Delač

Lejla Filipović

Iva Šulentić

Lara Antić

Pamela Ramljak

Ingrid Divković

Tihana Harapin Zalepugih

Alduk, ovakvim posebnim projektima, image svog brenda diže na visoku razinu i pritom nikad ne zanemarujući temelje svog brenda koji se kriju u modernu dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu Alduk klijentica, ambasadorica i suradnika. Ovaj hrvatski dizajner nas svakim svojim projektom iznenadi i zaljubi u svoj rad.

Djed Božićnjak i Jelena Rozga

Djed Božićnjak i Ivan Alduk

Foto: Sarah & Ino

Učitati još
Zatvori