Saznali smo koje male brige muče naše influencere

Sreća je u malim stvarima i generalno kada bi se u životu mogli fokusirati na bitno bili bismo puno sretniji. Naravno da to nije uvijek najjednostavnije, no što ako se za probleme ne moramo brinuti i na leđa nam padnu samo male brige? Iz koje šalice da danas popijem kavu? Croissant s marelicom ili čokoladom? Ili možda s maslacem? Crni ili smeđi kaput za današnji outfit? Svakodnevno moramo donijeti toliko odluka i o njima mozgati, nekad to zna biti poprilično teško. Koliko puta nam se samo dogodilo da nas je netko pitao o čemu razmišljamo, pa nam je bilo neugodno reći jer se u glavi vodi ogromna borba “što ću danas za ručak”? Dobro je poznato da oni koji prate Wiener osiguranje na Instagramu muče samo male brige. To su shvatili i hrvatski influenceri koji na njega svakodnevno odlaze po dozu inspiracije. Što muči pjevače, glumce, beauty blogere, travel blogere i komičare?

Na red dolaze male brige

Dnevno nam kroz glavu prolazi hrpetina različitih pitanja, od kojih većina, budimo iskreni, nije od životne važnosti, ali kada ne moramo brinuti o ničem drugom na red dolaze upravo one. Mislite da ste vi čudni? Skočite na Wienerov Instagram profil i nasmijte se, tamo će vas baš biti briga za velike brige.

“365 je prošlo dana, bez tebe bolje sam, uzalud me zoveš…” možemo se svi prestati praviti da ne znamo nastavak ove pjesme. Apsolutni bezvremenski hit koji se ušuljao u ušne školjke svih generacija u lijepoj našoj. Damir Kedžo jedan od sudionika prvog boy benda u Hrvatskoj Saša, Tin i Kedžo, a iako je napravio impozantnu glazbenu karijeru s kojom dolaze i ozbiljni problemi na tapetu, muku muči s razmišljanjem koliko je zapravo prošlo dana od “365 je prošlo dana”…Treba to sve izbrojati…

Jeste li ikad razmišljali zašto se nešto zove baš tako kako se zove? Koliko su puta su vam neke riječi prestale zvučati normalno ako ste uzastopno ponavljali? Zašto se ključna kost zove ključna kad postoji jako puno drugih kosti u našem tijelu koje su također ključne?! Ima li to veze s ključem? Vlatko Štampar obožava izaći u prirodu kako bi proveo unutarnji monolog o doista ključnim pitanjima…

Vjerujemo da je svima poznat osjećaj sreće kada napokon pronađeš idealan ruž. Uz zadovoljstvo nekim proizvodom, čest je i strah da isti više neće biti dostupan. Slične brige muče najpoznatiju hrvatsku beauty blogericu Mašu Zibar. Ona je naime pročitala groznu vijest da se ruževi brže prodaju dok pada kiša, a njezin je pri kraju. No od kad ima Wiener osiguranje , Maša mora brinuti samo kako će uštediti na mazanju usnica dok ne kupi novi ruž. Samo tanko Mašo, samo tanko.

Možete li uopće zamisliti da trebate otputovati na neku daleku destinaciju, a niste sigurni što točno znači vlaga je 80 posto u zraku? Kako se za to obući?? Još ako presjedate u nekoj drugoj zemlji pa tamo možda hladno? Kišobran ili kabanica? Što ako uopće ne pada kiša pa sam ih bez veze nosio..? Otkad Kristijan Iličić putuje s Wiener osiguranjem brine samo o tome što spakirati u kofer.

Kad si glumica i svakodnevno se stavljaš u različite uloge, vidiš s kakvim se problemima različiti ljudi i likovi nose. Petra nema tih problema. Trenutno joj je najveća briga tko joj skriva papuče? Da, da, svi imamo problem misterioznih nestanaka rasparenih čarapa, nestanak predmeta po stanu kao da ima 500 kvadrata…Ona čak ima i dva potencijalna krivca…Kako se uopće naljutiti na i jednog od njih dvoje?! Na Wiener Instagram profilu Petra redovito pronalazi istomišljenike.

Prepoznajete se u mukama naših influencera? Skočite na Wienerov Instagram profil i uvjerite se da niste sami u svojim malim brigama!

0