Idealni pokloni koji će razveseliti sve ljubitelje kave

Idealni pokloni koji će
razveseliti sve ljubitelje kave

Vrijeme darivanja je pred nama i mnogi su se već bacili u obilazak omiljenih prodavaonica kako bi pokloni bili spremni prije blagdana. Kao i svake godine, popis je zaista dugačak. Pokloni za nju, njega, mamu, prijateljicu, kolege.. a što je s kavoljupcima? Kava je ritual kojim mnogi započinju jutra, a kultura ispijanja u našim područjima nije strana. Upravo su zato rituali pripreme i uživanja imaju važno mjesto u svakodnevnom životu. Često se događa da se pokloni ponavljaju u nedostatku inspiracije iz godine u godinu. U nastavku smo izdvojili komade s kojima nećete pogriješiti, a ljubitelji kave jednostavno će ih obožavati.

Pokloni koji će se naći na listi favorita

Ljubitelji kave složit će se kako im je upravo guštanje u ovom toplom napitku, omiljen dio dana. Pravi kavoljupci znaju da je za šalicu omiljenog napitka svako mjesto i vrijeme idealno.  Isto tako ispijanje kave ljepše je iz dobrih šalica. Kad se tome pridoda kvalitetna kava iz aparata, koja je u posljednje vrijeme sve traženija cijela ceremonija uživanja u kavi podiže se na jednu novu razinu. Pokloni za ljubitelje kave zaista su originalni i ne tako tradicionalan Božićni poklon, pa će se vaš dar sigurno naći na listi favorita.

Coffeestation je trend nastao spojem ljubavi prema kavi i lijepom interijeru. Inspirirani trendovima koji se šire društvenim mrežama, moderan kućni dekor sve rjeđe čine okviri za knjige, slike i svijeće. Kuhinja kao mjesto gdje se neumorno pripremaju doze kofeina, mora biti dobro opremljena. ‘Alat’ bez kojeg niti jedan istinski ljubitelj kave ne može zamisliti dan su žličice i kopče za zatvaranje paketa, dispenzeri za držanje kapsula, dozatori.. Popis je dugačak, a ideja ne nedostaje.

Što pokloniti kavoljupcu?

Cuppa Tee

Mode prints

Bioroot

Emmezeta

Ikea

Emmezetta

Forever21

Frank Body

Ikea

Ikea

Amazon

Mod Sock

Nespresso

Nespresso

SMEG

Emmezetta

Franck u suradnji s Jolie Petite by Ljupka Gojić

Village Candle

Foto: Instagram, Cuppa Tee, Mode prints, Amazon, Ikea, Emmezeta, Village Candle, SMEG, Nespresso, Mod Sock, Frank Body, Forever 21, Franck u suradnji s Jolie Petite by Ljupka Gojić

Učitati još
Zatvori