Savršena jesenska kolekcija iz Zare Home

Savršena jesenska kolekcija iz Zare Home

Zara Home

Prve jesenske kolekcije već su odavno došle u trgovine, ali nijedna nam nije zapela za oko kao ova nova iz Zare Home. Snimljena u genijalnom prozračnom interijeru donosi spoj vintage osjećaja s modernim komadima. Budući da je jesen vrijeme promjene, početka stvaranja cozy osjećaja koji će trajati cijelu zimu, sve dizajnirano baš poziva da se s time okružimo do proljeća.

zara-home-15

Što je Zara Home pripremila za jesen

Kako ime Botanical Autumn diktira, naglasak je na cvjetnu jesen, kombiniranje toplih jesenskih boja s motivom cvijeća. Cvijeće već dugo nije rezervirano samo za proljeće već veselijom čini klasično tmurnu jesen.

Ova kolekcija kombinira drvo, kožu, sveprisutni i vrlo popularni lan te mekano pletivo za stvaranje najudobnijeg osjećaja. Drvene košare, izvezeni jastuci, mekane cvjetne dekice na neutralnim pozadinama bež i boje konjaka definitivno privlače poglede.

zara-home-13

Pogledajte editorijal u nastavku, tražite li nešto za razbijanje svakodnevice, u novoj kolekciji Zara Home je zaista ponudila odlične stvari. A možete ih sve naručivati online na službenoj stranici.

zara-home-4

zara-home-2

zara-home-7

zara-home-10

zara-home-8

zara-home-11

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori