Šarmantan hrvatski brend Jastook ima preslatke blagdanske jastuke

Šarmantan hrvatski brend Jastook ima
preslatke blagdanske jastuke

Jastook jastuci idealan su dodatak ovih blagdana

Malo tko ne voli ukrasne jastuke za prostor. Oni su efektan i jednostavan detalj koji ne samo da je udoban, već svojim izgledom podiže svaku prostoriju, a pomicanjem i kombiniranjem s ostalim detaljima u prostoru može stvarati nebrojene nove vizualne slike. Neki vole otkačene, fora i pomalo neobične jastuke kao što su oni u obliku egzotičnih životinja, dok su drugima draži elegantni jastuci tradicionalnih oblika.

No, postoje i oni između – šarmantnih uzoraka, u nekoliko fora oblika, no ne prenapadni i svakako prigodni za ovo blagdansko doba. Jastook je hrvatski brend koji donosi upravo takve jastuke. Ručno su rađeni, dolaze u nekoliko uzoraka i boja, a nas su osvojili upravo oni u obliku bora i oni maleni jastuci – ukrasi za bor. Ako još niste isplanirali točno kako će vam izgledati doma ovih blagdana razmislite o ovim ukrasima, malim jastucima na boru. Bio bi to najudobniji blagdan ikada. Zavaljeni među Jastook jastucima, dok bor krase njihove mini varijante.

Brend možete pratiti putem društvenih mreža, Facebook stranice i Instagram profila. Javite im se u inbox slobodno, vjerujemo da ćete naći Jastook baš za sebe.

Učitati još
Zatvori