Najpoželjniji proizvodi zbog kojih će vaša kupaonica uvijek biti čista i mirisna

Najpoželjniji proizvodi zbog kojih će vaša kupaonica uvijek biti čista i mirisna

Dolazak pandemije dodatno je naglasio važnost čistoće i higijene kućanstva, a Sanitar kao omiljeno sredstvo za čišćenje u Hrvatskoj namijenjen je za higijenu i čišćenje svih površina u kupaonici. Kako bi se podsjetili na široku namjenu Sanitar proizvoda za čišćenje, Meteor Grupa – Labud je predstavila Sanitar asortiman uz privjesnice sa šaljivim natpisima.

Asortiman za čišćenje kupaonice

Privjesnicama sa zaigranim porukama „Želim te u kupaonici / u kadi / u tuš kabini / kod umivaonika / na pločicama!“, kupci će se podsjetiti kako su Sanitar univerzalni proizvodi za čišćenje namijenjeni dezinfekciji, čistoći i higijeni svih površina u kupaonici. Sanitar kvaliteta poznata je svima, ali važno je napomenuti da se mogu učinkovito koristiti na više površina. Cilj Meteor Grupe – Labud je privući pozornost svih korisnika, mlađih i starijih, muškaraca i žena, i na taj im način približiti Sanitar proizvode za čišćenje, čemu osim duhovitih natpisa pridonosi i jarka žuta boja privjesnica u obliku post-it podsjetnika. 

Meteor Grupa – Labud unaprijedila i samu recepturu Sanitar sredstava za čišćenje. Od 2021. se na policama hrvatskih trgovina nalaze Sanitar SmartClean Technology proizvodi čija nova formula omogućava još lakše i brže čišćenje, otapanje kamenca i uklanjanja ostataka sapuna, dok očišćene površine duže ostaju čiste. Osim toga, smart clean technology koja je ugrađena u novi Sanitar osigurava brže sušenje očišćenih površina, njihov sjaj bez tragova čišćenja te sporije nakupljanje kamenca i nečistoća nakon čišćenja. Uz inovativnu recepturu, Sanitar je dobio i novi, atraktivan izgled, a redizajnirana ambalaža jasno komunicira sve njegove prednosti kao najpoželjnijeg sredstva za čišćenje u kupaonici. Zbog svoje kvalitete jasno je zašto upravo Sanitar želite na svim površinama u vašoj kupaonici.  

Poboljšanu recepturu sadrže sva univerzalna tekuća sredstva za čišćenje kupaonice u liniji Sanitar: Sanitar  Original, Sanitar Citrus, Sanitar Forest, Sanitar Lavanda, Sanitar Ultra Strong, Sanitar Active Fresh i Sanitar Active Lavanda. Osim ovih univerzalnih tekućih sredstava s novom recepturom, dio Sanitar obitelji su i tekući osvježivač WC školjke, higijenske vlažne maramice za čišćenje i higijenu svih površina kupaonice te gel za odčepljivanje odvoda.

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori