Za male jesenske pobjede: Upravo je lansirana ova genijalna boca za vodu
Za male jesenske pobjede: Upravo je lansirana ova genijalna boca za vodu

Za male jesenske pobjede: Upravo je
lansirana ova genijalna boca za vodu

Iako je jesen i možda se odmičemo od ljetne parole “imaj svoju bocu uvijek sa sobom u torbi”, lijepo dizajnirana boca za vodu je istovremeno podsjetnik da nikad ne zaboravimo piti dovoljno vode dnevno, ali i modni dodatak. A ako je na njoj ispisan motivirajući citat onda će biti omiljeni dnevni suputnik, kako u torbi, tako i na radnom stolu.

Jedan od najpopularnijih domaćih brendova specijaliziranih za boce za vodu svakako je EQUA, a nakon odlične ljetne kolekcije, za jesen su pripremili pravo iznenađenje.

SANDRO X EQUA nova boca za vodu (1)

SANDRO X EQUA: GURAJ, FURAJ, VJERUJ!

Nakon nevjerojatno uspješne suradnje sa Sandrom Slavnićem koji stoji iza megapopularnog profila @sandrotellingstories lansirane za Majčin dan, EQUA nas je ponovno oduševila novim genijalnim citatom na najprodavanijoj boci.

“U svijetu punom nametnutih očekivanja, svakodnevnih izazova i stresa, željeli smo prenijeti poruku koliko je važno ostati vjeran sebi i jednostavno slijediti svoj put. Umjesto postavljanja nerealnih ciljeva, želimo te potaknuti da korak po korak svakodnevno ostvaruješ male ciljeve dok hrabro koračaš prema onim velikim snovima koji će se ostvariti u svom vremenu. Sandro je tu misao pretočio u jednostavan, ali upečatljiv citat koji smo ručno ugravirali na svaku bocu.” poručuju iz EQUE.

SANDRO X EQUA nova boca za vodu (1)
SANDRO X EQUA nova boca za vodu (1)

Novo izdanje bi se moglo rasprodati u rekordnom roku

Prva suradnja sa Sandrom za Majčin dan je zapalila internet, a sudeći po prvim dojmovima Instagram zajednice prilikom najave ponovne suradnje, u EQUI vjeruju da će se i novo izdanje rasprodati u rekordnom roku.

Boca je napravljena od nehrđajućeg čelika što je čini iznimno laganom, izdržljivom i otpornom na udarce. Detalji koji se ističu su i protuklizno silikonsko dno i elegantna ručka za nošenje. Zapremnina od 600 ml služi kao odličan svakodnevni podsjetnik da piješ više vode.

Iz EQUE otkrivaju da je novost ovoga puta da boca dolazi u dvije najprodavanije boje, koje možeš dodatno personalizirati svojim imenom ili posebnom porukom.

Boca je dostupna na službenoj web stranici od danas.

SANDRO X EQUA nova boca za vodu (1)
SANDRO X EQUA nova boca za vodu (1)

Foto: EQUA

Učitati još
Zatvori