Boce za vodu od kojih se ne odvajamo – držat će vodu hladnom čak i za najvrućih dana
Boce za vodu od kojih se ne odvajamo – držat će vodu hladnom čak i za najvrućih dana

Boce za vodu od kojih se ne odvajamo – držat će vodu hladnom čak i za najvrućih dana

U ovom udarnom ljetnom terminu gotovo svakodnevno čujemo onu već poznatu – pijte dovoljno vode. I da, čini se posve jednostavnim, no za život ključnu parolu jednako tako brzo i zaboravljamo. Najčešće je to zato što u pravom trenutku nemamo pri ruci bocu vode. Oni savjesniji među nama će oklijevati da kupe još jednu jednokratnu plastičnu bočicu jer, osim što time samo gomilamo smeće, naprosto nije isplativo.

I tako se sasvim logično nameće samo jedno rješenje – kupovina boce za vodu za višestruku upotrebu. Srećom, tržište se na tom polju u posljednjih nekoliko godina zaista razvilo. Na raspolaganju su nam različiti proizvodi, no vjerojatno će vam i samima među prvima na pamet pasti jedan slovenski brend. U osvajanje regionalnog tržišta krenuli su prije više od 10 godina te se tako pojavili na policama hrvatskih trgovina i vrlo brzo se popeli u sam vrh najpopularnijih.

EQUA Apres Swim boce za vodu
EQUA Apres Swim boce za vodu

Lijepe i funkcionalne EQUA boce za vodu

EQUA boce za vodu postale su poznate po svojem privlačnom dizajnu i svojoj misiji da smanje upotrebu jednokratne plastike. Korištenje jedne njihove boce za vodu zamijenit će investiranje u otprilike 217 jednokratnih plastičnih bočica u jednoj godini. Što je u startu pametna odluka.

A osim toga, EQUA boce su stylish, dostupne u različitim varijantama dizajna i zapravo vrlo brzo postaju vaš vjeran suputnik kamo god krenuli.

Osim brige o okolišu, još će jedna stavka prevagnuti u korist EQUA boce. Dovoljan unos vode je broj jedan trik za postizanje zdravog i blistavog tena, ali i izbjegavanje glavobolja i nadutosti, posebno u ljetnim danima kada želimo iskoristiti svaki trenutak do maksimuma i jednostavno uživati.

Aprés Swim kolekcija

Na hidrataciju, često lako zaboravljamo, ali estetska i kvalitetna boca za vodu može poslužiti kao odličan podsjetnik. Tome u prilog, EQUA je ovog ljeta lansirala novu Aprés Swim kolekciju inspiriranu zalaskom sunca i dugim, toplim ljetnim večerima.

Aperol, Rosé, La Mer i C’est la Vie dizajni pozivaju na uživanje u ljetu dok istovremeno brineš o hidrataciji i dovoljnom unosu vode za vrijeme velikih vrućina.

EQUA Apres Swim boce za vodu
EQUA Apres Swim boce za vodu

Šest dizajna boca i jedna torba

Sve boce u kolekciji izrađene su od vrhunskog čelika, što ih čini izdržljivima, laganim i otpornima na udarce. Posebno su popularna dva nova dizajna termo boca koje vodu drže savršeno hladnom za vrijeme boravka na plaži.

EQUA je u prošlogodišnjoj Dolce far niente ljetnoj kolekciji po prvi puta predstavila torbu za plažu, a dugoiščekivani novi model stigao je s ovogodišnjom Aprés Swim kolekcijom. Torba je napravljena od organskog pamuka u Hrvatskoj te je savršene veličine za pohranu svih tvojih beach essentials poput boce za vodu (naravno), ručnika, SPF-a i knjige.

Cijelu kolekciju pronađite na službenoj EQUA stranici.

EQUA Apres Swim boce za vodu
EQUA Apres Swim boce za vodu
Učitati još
Zatvori