Proputujte svijet kroz Instagram pustolovine preslatkog samojeda Felixa

@wanderlust_samoyed

Da neki kućni ljubimci danas žive bolje od većine populacije svjetskog stanovništva već ste se mogli uvjerili ako koristite Instagram. Samojed Felix zasigurno pripada u ovu elitnu skupinu razmaženih mezimaca koji život žive na visokoj nozi. U samo dvije godine svog života Felix je proputovao čak 21 državu, a stalna adresa na koju se uvijek vraća je Njemačka.

Psić ‘nasmiješenog’ izraza lica, karakterističnog za ovu pasminu plijeni pozornost gdje god se pojavi. Sve pustolovine i avanture ovjekovječene su divnim fotkama iz perspektive njegovih vlasnika. Gdje je sve putovao i kako se zabavio doznajte na njegovom profilu @wanderlust_samoyed.

Felix na pustolovinama kroz fotke s Instagrama

@wanderlust_samoyed

‘Fluffy’ je riječ kojom bi se na prvu mogao opisati preslatki bijeli samojed Felix. Raskošno krzno primijetit ćete odmah, a zatim i njegovu njuškicu koja često izgleda kao da se smješka. Upravo su to dva glavna obilježja ove pasmine koja je ujedno i jedna od najpopularnijih na svijetu. Iako su poprilično veliki, Felixove vlasnike to nije spriječilo da ga sa sobom vode na putovanja oko svijeta.

@wanderlust_samoyed

Dvogodišnji ljepotan pravi je pustolovac i čini se kako mu to zaista godi i u avanturama uživa maksimalno. Posjetio je čak 21 državu, a čini se kako će taj broj i dalje nastaviti rasti uzlaznom putanjom. Poziranje za fotke predstavlja highlight svakog putovanja, jer što je putovanje ako nije polučilo barem jednu dobru fotku za Instagram?

@wanderlust_samoyed
@wanderlust_samoyed
@wanderlust_samoyed
@wanderlust_samoyed

Foto: Instagram (@wanderlust_samoyed)

0