Journal adventski kalendar: s.Oliver šljokičasti komplet
Journal adventski kalendar: s.Oliver šljokičasti komplet

Journal adventski kalendar: s.Oliver
šljokičasti komplet

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a darovi taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je već poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

s.Oliver šljokičasti komplet

Malo sjaja, prekrasnih šljokica i velika pozornost posvećena detaljima naša su omiljena kombinacija za senzualne i glamurozne proslave. Ovaj s.Oliver šljokičasti komplet nepogrešiva je kombinacija ako želite ostat zamijećeni na zabavi. Bluza sa šljokicama okruglog izreza sa ¾ rukava  u kombinaciji sa mini suknjom sa šljokicama iz s.Oliver Black Label linije osigurat će vam nezaboravan provod. Ovaj komplet možete pronaći u s.Oliver trgovinama u kojima se prodaje s.Oliver Black Label linija.

Journal x s.Oliver adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica sa s.Oliver šljokičastim kompletom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @s.oliver Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 6. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Čestitamo @tonkinjoo na osvojenom poklonu!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

 

Učitati još
Zatvori