Ružičasti tjedan u odabranim restoranima

Pink Week, u organizaciji Udruge Women on Wine, od 1. do 6. ožujka će se održavati u restoranima diljem Hrvatske kao najava trećeg po redu Pink Day Festivala i idealna je prilika za druženje s prijateljicama, majkama i kćerima. Međunarodni festival ružičastih vina Pink Day održat će se uoči Dana žena u Muzeju Mimara, 7. ožujka, gdje će okupiti više od šezdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva, a svi će gosti moći degustirati odlične proizvode festivala.

Restoran Vuglec Breg

Restoran Vuglec Breg, Zagorje

Ružičasti tjedan je enološko-gastronomski projekt s humanitarnim ciljem jer će sva prikupljena sredstva biti donirana udruzi Europa Donna Hrvatska koja potiče na prevenciju raka dojke. U Tjednu ružičastih jelovnika sudjeluju izabrani restorani iz cijele Hrvatske koji su osmislili jelovnike u duhu mediteranske prehrane i ružičaste boje te ih ponudili po promotivnoj cijeni od 100 kuna.

Restoran Rougemarin

Restoran Rougemarin, Zagreb

Među restoranima koji će nuditi svoj posebni ružičasti jelovnik nalaze se zagrebački Agava, Apetit City, Atlanta Bocca Marai, Balon, Bistro Apetit, Fajn, Bistro Karlo, Le Bistro-Esplanade, Les ponts-Mostovi, Pauza, Rougemarin, Restoran Taverna Kraljevec, Chateau des Jardins, Pizzeria Duksa, Pizzeria O’Hara.

Pizzeria O'Hara, Zagreb

Pizzeria O’Hara, Zagreb

A tu su i velikogorički Mon Ami, Konoba Boba s Murtera, zadarski Kornat, splitski Bokeria, Adriatic Grašo, Paradigma, Zinfandel, Zrno soli, međimurski Mamica u Pušćinama i Hotel Panorama u Prelog, zagorski Vuglec Breg, Cocktail restoran u Sisku te dubrovački Pantarul.

Pantarul, Dubrovnik

Restoran Pantarul, Dubrovnik

Svi meniji koštat će 100 kuna, rezervacije su već moguće, a sve dodatne informacije potražite na stranici Women on Wine.

Pink Week Restoran Paradigma

Restoran Paradigma, Split

Pizzeria O'Hara, Zagreb

Pizzeria O’Hara, Zagreb

Restoran Zinfandel,

Restoran Zinfandel, Split

0